Sfaturi pentru Mutu: „Dacă pleacă de lângă Contra, nu e sănătos”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
04/04/2018, 10:33
Sfaturi pentru Mutu: „Dacă pleacă de lângă Contra, nu e sănătos”

“E mai greu de lucrat cu Ioan Niculae decât cu Gigi Becali. Face ce vrea muşchii lui, nu neapărat face bine, dar Astra e jucăria lui. Să vină Mutu? Dacă pleacă de lângă Contra înseamnă că nu e sănătos la cap. Dacă pleacă de la 10.000 de euro pe lună, la 8.000 – 10.000 doar ca să-şi încordeze muchii, înseamnă că l-am cunoscut degeaba. Să aştepte, că nu-l mai ia nimeni după aceea, mai ales că s-a pus nasol şi cu toată ‘Generaţia de Aur'”, a explicat Dumitru Dragomir, pentru Pro Sport.

Fostul şef al LPF a comentat şi despărţirea lui Edi Iordănescu de Astra Giurgiu: „Astra e jucăria lui Niculae, e afacerea lui şi face ce vrea. Chiar dacă antrenorul e foarte bun, dacă vreau să-l dau afară, îl dau, aşa e în capitalism. Edi Iordănescu e un antrenor foarte bun, dar e inflexibil şi aşa nu rezistă mult. Dacă lucrează cu Gigi Becali îl văd să stea două săptămâni, o lună la echipă, dar nu cred că se duce la FCSB”

Dragomir: „Mutu e şmecherit, dar nu ştiu dacă poate fi antrenor”

Cât despre o posibilă carieră a „Briliantului” în antrenorat, Dragomir se arată sceptic:“Mutu are educaţie bună, e şmecherit, e golănos, e copil de profesori, le are pe toate, dar nu ştiu dacă are înclinaţie pentru meseria de antrenor. Dacă mai are un eşec ca la ASA, e gata! Dacă aş fi în locul lui, nu aş pleca de lângă Contra. Măcar un an, doi, să mai stea fiindcă România se va califica la EURO 2020 şi va fi o performanţă şi pentru el şi apoi poate să meargă oriunde”, a încheiat Dragomir

Ştirea MOMENTULUI

Florentin Marinescu, declaraţii exclusive despre negocierile cu Gigi Becali!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×