Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Sfaturi pentru Radu Drăgușin de la un antrenor român important: „Să se impună mult mai mult și la echipa națională”

Radu Drăgușin, fundașul celor de la Tottenham, a primit sfaturi de la un antrenor român important care a făcut istorie pentru fotbalul românesc.
11.06.2024 | 07:29
Sfaturi pentru Radu Dragusin de la un antrenor roman important Sa se impuna mult mai mult si la echipa nationala
Sfaturi pentru Radu Drăgușin de la un antrenor român important: „Să se impună mult mai mult și la echipa națională". Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este cel mai valoros jucător din lotul lui Edi Iordănescu. Fundașul, transferat în această iarnă la Tottenham, este cotat la 25.000.000 de euro, conform celor de la Transfermarket.

Sfaturi pentru Radu Drăgușin de la un antrenor român important: „Să se impună mult mai mult și la echipa națională”

Mutarea lui Drăgușin la Spurs nu a fost deloc cum se aștepta fostul jucător al celor de la Genoa. Fundașul român a prins doar 9 partide sub comanda lui Ange Postecoglou în acest sezon de Premier League.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Drăgușin rămâne cel mai important om al lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania, turneu ce va lua startul pe data de 14 iunie și se va sfârși pe data de 14 iulie.

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al celor de la FCSB, este de părere că Radu Drăgușin va reuși să se impună în cele din urmă la Tottenham. Ba mai mult, tehnicianul a avut un sfat pentru fundașul român.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-aș dori ca el să se impună mult mai mult și la echipa națională, adică aparițiile lui să fie mult mai convingătoare. Ca să fii lider, nu trebuie să vorbești.

Să se impună în Anglia, da, sunt sigur că o să se impună sau, dacă nu, va pleca la o altă echipă de top, tot într-un campionat puternic, a ajuns la un nivel la care poate să-și aleagă și să ajungă la echipe bune. 

ADVERTISEMENT

 Este de lăudat, numai că el nu vine din campionatul intern, el pleacă de tânăr, vine din străinătate”, a spus Laurențiu Reghecampf, la emisiunea „Emoții Europene”.

„Tricolorul” care l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf: „De excepție”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a rămas liber de contract după perioada dezastruoasă petrecută la Al-Tai, a vorbit și despre „tricolorul” care l-a impresionat cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, care a reușit să o califice pe FCSB în grupele Champions League în sezonul 2013 – 2014, a recunoscut că este vorba despre Dennis Man, fotbalistul celor de la Parma care poate să prindă un transfer în străinătate dacă va avea evoluții bune la EURO 2024.

„Înainte aveam cel puțin 2-3 jucători de mare calibru, ca Gică Hagi – Gică Popescu – Ilie Dumitrescu, apoi Adi Mutu – Cristi Chivu.

Acum, Dennis Man este un jucător de excepție, poate ar fi și un Nicolae Stanciu, dar în momentul de față este dificil…

Însă calificarea naționalei la EURO va aduce beneficii, adică se va vorbi mult despre fotbalul românesc și despre fotbaliștii români!

Noi înainte, ca jucători, prindeam odată cu acele calificări la turneele finale contracte în Germania, Elveția, aveam 40-50 de fotbaliști care evoluau în campionatele puternice”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT