Jocurile la loto pot schimba viața multor persoane dacă au parte de câștig. Însă, puțini sunt cei care extrag lozul cu premiul cel mare. Unii au într-adevăr, noroc, dar sunt diferiți jucători care țin cont de anumite trucuri. Ce numere se omit, de obicei?
Cum să câștigi la loto? Este o întrebare pe care și-o adresează multe persoane. De-a lungul timpului, s-au descoperit o serie de trucuri care s-au dovedit a fi utile și care i-au ajutat pe mulți să obțină biletele cu premiul cel mare. La mijloc ar fi vorba și despre niște calcule matematice.
Un prim pas este să alegi întotdeauna loteria potrivită. Mecanismul prevede ca la Loto 6/49 să se extragă doar 6 bile din 49 introduse în urnă. În cazul în care variantele de pe bilet nu coincid cu cele declarate, se alocă de către reprezentanții loteriei reporturi mai mici.
Totodată, cei care obișnuiesc să achiziționeze des bilete au ca sfat să joci online. Aceasta este o alternativă considerată mai practică de către ei, dar în același timp este și mai amuzantă. În același timp, ei îndeamnă și la a fi consecvenți atunci când joci la loto.
Un alt lucru de care trebuie să se țină cont este să explorați loteriile mai puțin cunoscute, adică cele locale. Cu cât sunt mai puțini candidați, cu atât cresc șansele de câștig. Însă, cu cât sunt mai mulți candidați, cu atât șansele de câștig scad, potrivit jucătorul.ro
De asemenea, dacă aveți surpriza să fiți printre câștigători, trebuie să știți că termenul de ridicare a premiului este de 90 de zile, adică de 3 de luni. Dacă se depășește acest termen, atunci nu mai puteți beneficia de nicio remunerație din partea Loteriei Române.
Extragerile la loto au loc în fiecare duminică și joi. Acestea pot fi aflate de pe Fanatik.ro, începând cu ora 18:30 sau din cadrul emisiunii ”Românii au noroc”, de pe România TV. Dacă se vor extrage toate numerele înscrise pe bilet, în mod cert sunteți beneficiar al unui premiu.
”Operaţiunile de tragere se efectuează sub supravegherea şi conducerea Comisiei de tragere formată din: reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ministerului Afacerilor Interne, Agenției Naționale pentru Sport, Biroului Român de Metrologie Legală, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai C.N.L.R.
Tragerile se desfasoara in spatii adecvate si sunt televizate. Atributiile comisiei sunt reglementate prin Normele privind organizarea si desfasurarea tragerilor. Inainte de inceperea tragerilor, se efectueaza probele premergatoare : operatiunea de cantarire a bilelor, comisia de tragere verifica integritatea si functionarea urnei, dar si faptul ca in urna nu exista bile”, potrivit Loteriei Române.