Life

Sfaturile lui Cătălin Moroșanu pentru vedetele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: ”E mai greu ca Survivor”

Cătălin Moroșanu, câștigătorul primului sezon de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a explicat ce trebuie să facă vedetele pentru a rezista în junglă și pentru a câștiga show-ul.
10.08.2022 | 14:30
Sfaturile lui Catalin Morosanu pentru vedetele de la Sunt celebru scoatema de aici E mai greu ca Survivor
Cătălin Moroșanu, primul câștigător al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, le-a dat câteva sfaturi vedetelor care se înfruntă în junglă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum șapte ani, Cătălin Moroșanu devenea Regele Junglei. Luptătorul câștiga în fața lui Dorian Popa și a frumoasei Ruby primul sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, filmat în Africa de Sud. Din postura de câștigător al show-ului, Moro a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre ce trebuie să facă vedetele din cel de-al doilea sezon pentru a răzbi în junglă.

Cătălin Moroșanu, sfaturi clare pentru vedetele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cătălin Moroșanu, câștigătorul primului sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a mărturisit pentru FANATIK că pentru a trece cu succes prin probele dificile ale show-ului trebuie, în primul rând, să fii puternic psihic.

ADVERTISEMENT

”Este foarte greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Dacă e formatul ca data trecută, e extrem de dificil, vă zic. La noi, când am fost în Africa de Sud, a fost groaznic. Acum se filmează în Republica Dominicană, nu știu dacă va fi la fel. Dar trebuie să fii puternic psihic să reziști”, ne-a spus, în exclusivitate, Cătălin Moroșanu.

Când vine vorba de concurenți, ne-a mai explicat Cătălin Moroșanu, situația din junglă duce, de cele mai multe ori, la diverse tensiuni între vedete. Doar că, susține luptătorul, tocmai de asta ar trebui să se ferească vedetele care, deja, filmează pentru cel de-al doilea sezon al Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

ADVERTISEMENT

”E important să nu se certe acolo, să rămână echipă. Într-un fel, seamănă cu Survivor când vine vorba condițiile de viață dificile. E adevărat, lipsesc probele sportive. Dar chiar fără acele probe, poate fi chiar mai greu decât Survivor. De fapt, cred că e mai greu decât Survivor”, a mai precizat câștigătorul primului sezon al Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Cătălin Moroșanu: ”Cu mâncatul scârboșeniilor te mai obișnuiești”

Fost Rege al Junglei, Cătălin Moroșanu a mai explicat, pentru FANATIK, că cea mai dificilă situație pe care o pot întâmpina vedetele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este mâncarea – chiar dacă, de multe ori, prezentată în așa fel încât concurenții și telespectatorii să fie oripilați-, ci lipsa ei.

ADVERTISEMENT

”Cu mâncatul scârboșeniilor te mai obișnuiești la un moment dat. Marea problemă este foamea. Noi nu aveam mâncare, în Afrca de Sud… La Survivor, de exemplu, mai aveai cocos, mai aveai ce să mănânci din junglă de pe acolo.

Dar la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dacă vor fi la fel de stricți cu mâncarea cum au fost în primul sezon, va fi o problemă foarte mare. Iar dacă concurenții nu vor avea ce să mănânce pe acolo, va fi horror”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

De ce s-a temut cel mai mult Cătălin Moroșanu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Când vine vorba de fricile fiecăruia, Cătălin Moroșanu ne-a explicat că el tremura doar când era nevoit să se ”confrunte” cu șobolanii. Și, chiar dacă știa că este în siguranță, tot simțea o teamă incontrolabilă.

”Oricum, șerpii și păianjenii ăia nu sunt veninoși, dar tot sunt greu de suportat. Senzația e urâtă când stai cu ei. Mai sunt și șobolanii… Mie, de exemplu, mi-a fost cel mai frică de șobolani. Câștigătorul va fi, cred, care dintre ei este cel mai iubit de public și care rezistă psihic acolo, în junglă”, a precizat câștigătorul primului sezon de Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Ce vedete participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cel de-al doilea sezon al Sunt celebru, scoate-mă! de aici care va începe, curând, la Pro TV și care se anunță a fi, deja, show-ul toamnei, aliniează la start 12 vedete în lupta pentru a deveni Regele sau regina Junglei.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care se vor înfrunta în jungla din Republica Dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Au apărut deja primele tensiuni la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Deja, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, au și apărut tensiuni între concurenții show-ului, Giani Kiriță și modelul de OnlyFans Bia Khalifa fiind în mijlocul unui scandal uriaș la doar câteva zile de la debutul filmărilor pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Show-ul, ajuns la al doilea sezon după ce a făcut o pauză de șapte ani, este prezentat de Adela Popescu și de Cabral, cei doi vorbind, până acum, despre curajul vedetelor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici de a înfrunta toate greutățile și probele pe care le au de trecut în junglă.

ADVERTISEMENT