ADVERTISEMENT
Fotbal international

Sfaturile lui Erik Ten Hag pentru Răzvan Marin: „Cu siguranţă este dificil să te adaptezi la jocul pe care-l jucăm!”

Autor: Andrei Șchiopu | 11.01.2020 | 14:48
Sfaturile lui Erik Ten Hag pentru Răzvan Marin: „Cu siguranţă este dificil să te adaptezi la jocul pe care-l jucăm!”
Răzvan Marin. Sursă foto: hepta.ro

Răzvan Marin a avut un început de sezon dificil la Ajax Amsterdam, însă Erik Ten Hag, antrenorul „lăncierilor” încă mai crede în potențialul mijlocașului român. Tehnicianul a avertizat că doar 50% din achiziții reușesc la Ajax, din cauza ritmului rapid de joc al echipei.

ADVERTISEMENT

Sfaturile lui Erik Ten Hag pentru Răzvan Marin

Erik Ten Hag i-a dat mai multe sfaturi lui Răzvan Marin, pentru ca mijlocașul lui Ajax Amsterdam să poată reuși în echipa „lăncierilor”: Cred că a făcut un joc acceptabil cu Eupen. Răzvan este adesea implicat în fazele de atac şi are forţă la dueluri. Noi jucăm pe spaţii mici”.

„Când văd cum, de exemplu, Van de Beek face asta acum… este o mare diferenţă faţă de sezonul trecut. Ştie să se elibereze de adversari, în spaţii foarte mici”, a mai spus antrenorul lui Ajax Amsterdam.

ADVERTISEMENT

„Răzvan va trebui să facă și asta”

Tehnicianul lui Ajax a continuat și a mai spus că Răzvan Marin trebuie să-și crească viteza de acțiune pentru a face față cu brio în echipa gândită de el: „Răzvan va trebui să facă şi asta. El poate juca un fotbal excelent, dar viteza lui de acţiune trebuie să crească. 50% din achiziţii nu au reuşit”.

„Cu siguranţă este dificil să te adaptezi la jocul pe care-l jucăm. Răzvan are o tehnică fabuloasă, va trebui să o lege de o gândire rapidă”, a încheiat Erik Ten Hag.

Răzvan Marin a vorbit despre o posibilă plecare de la Ajax Amsterdam: Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc.

Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare. E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente”.

  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!