News

Sfaturile lui Trump, puse în aplicare în Suceava! Un tânăr a fost filmat în timp ce gustă dezinfectant. Apoi a furat cutia din scara blocului. Video

26.04.2020 | 15:04
Sfaturile lui Trump puse in aplicare in Suceava Un tanar a fost filmat in timp ce gusta dezinfectant Apoi a furat cutia din scara blocului Video
ADVERTISEMENT

Imagini incredibile surprinse în scara unui bloc din Suceava. Un tânăr a fost filmat în timp ce gustă dezinfectantul pus de oameni la intrare. După câteva secunde, tânărul a furat cutia de dezinfectant cu totul. 

Sfaturile lui Trump, puse în aplicare în Suceava! Un tânăr a fost filmat în timp ce gustă dezinfectant.

Imaginile au fost făcute publice de viceprimarul oraşului, Lucean Harşovschi. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată în scara blocului se observă cum tânărul intră în bloc şi îşi pune dezinfectant pe mâini.

ADVERTISEMENT

Apoi, se vede cum tânărul duce mâna la gură, gustă din dezinfectant şi dă să plece. După câteva secunde el s-a întors şi a smuls cutia cu dezinfectant şi a plecat nestingherit fără să bănuiască faptul că este filmat.

VEZI VIDEO:

#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.? Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Posted by Lucian Harșovschi on Sunday, April 26, 2020

“Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, în postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Trump, afirmaţie şocantă: “Există un mijloc de a face ceva de acest fel cu o injecţie în interior sau aşa ceva, ca o curăţare?”

Donald Trump a făcut o declaraţie condamnată de opinia publică din Statele Unite ale Americii în plină pandemie de coronavirus şi a întrebat dacă există posibilitatea ca infectanţii să poată fi injectaţi şi să omoare virusul din corp:

“Văd că dezinfectantul omoară (noul coronavirus) într-un minut. Există un mijloc de a face ceva de acest fel cu o injecţie în interior sau aşa ceva, ca o curăţare?”, a fost întrebarea lui Trump care a şocat opinia publică.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi vine să cred că spun asta, dar vă rog, nu beți clor!”

Iar efectul declaraţiilor s-a văzut în Statele Unite. Centrul pentru Controlul Toxicității din orașul New York a anunțat sâmbătă că a primit un număr dublu de apeluri ce reclamau diverse expuneri la produse chimice de uz casnic.

Centrul a primit 30 de apeluri ce reclamau diverse grade de expunere la produse de curăţenie de uz canic, chiar şi clor, spre deosebire de 13, anul trecut în aceeaşi perioadă.

ADVERTISEMENT

Rivalul politic al lui Donald Trump, Joe Biden, a scris un mesaj pe Twitter: „Nu-mi vine să cred că spun asta, dar vă rog, nu beți clor!”

 

ADVERTISEMENT