Life

Sfaturile prețioase primite de Ștefan Bănică de la tatăl său. Când a fost mândru seniorul de junior

Ștefan Bănică s-a confestat legat de relația pe care a avut-o cu regretatul său tată, care a făcut istorie în actorie. Vedeta de la Antena 1 a învățat numeroase lecții de la figura paternă.
27.04.2022 | 23:58
Sfaturile pretioase primite de Stefan Banica de la tatal sau Cand a fost mandru seniorul de junior
Ștefan Bănică, lecții excelente de la regretatul său tată. Când l-a încurajat seniorul pe artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor a primit sfaturi prețioase de la părintele său, care a încetat din viață în anul 1995. Celebrul artist a dezvăluit care a fost momentul în care seniorul a fost mândru de juniorul care și-a început cariera în actorie la 14 ani și jumătate.

Ștefan Bănică, lecții excelente de la regretatul său tată. Când l-a încurajat seniorul pe artist

Ștefan Bănică a debutat în filmul Eroii nu au vârstă, în care a jucat împreună cu Gheorghe Dinică și Emil Hossu. Ulterior, vedeta a interpretat un rol memorabil în pelicula Liceenii, dar când a fost mândru tatăl său de el?

ADVERTISEMENT

Fostul soț al prezentatoarei Andreea Marin a primit primele aprecieri de la figura paternă abia când a intrat la Institutul de Teatru pentru că a realizat că acesta este drumul pe care vrea să-l urmeze fiul său.

„Atunci când am intrat la Institutul de Teatru a fost momentul în care tata şi-a dat seama că vreau să fac într-adevăr meseria asta. Nu m-a ajutat absolut deloc cu pregătirea pentru Institut şi, atunci când am fost admis, respectul lui a fost cu atât mai mare.

ADVERTISEMENT

Şi din momentul ăla a fost interesat de absolut tot ce făceam. Tata a apucat să mă vadă în premiere la teatru şi filme, în show-uri de televiziune. Din păcate, a prins doar un singur concert de-al meu.

Dar în timpul ăsta mi-a dat multe sfaturi, unele dintre ele s-au pliat perfect pe personalitatea mea. Ele veneau din experienţa lui, care era colosală, dar e important să vezi ce ţi se potriveşte, pentru că era experienţa lui, nu a mea.

ADVERTISEMENT

Aşa le spun şi eu copiilor mei. Eu vă dau exemple din experienţa mea, iar voi luaţi de la mine ce credeţi că e bun pentru voi”, a mărturisit Ștefan Bănică pentru publicația viva.ro.

Ștefan Bănică, pe aceeași scenă cu regretatul său tată, dar și cu fiul său

Din fericire, vedeta a avut ocazia să urce pe aceeași scenă cu regretatul său tată, moment pe care l-a repetat și în calitate de părinte. Clipele sunt greu de descris în cuvinte, la fel și emoțiile pe care le-a simțit cântărețul.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică a cântat alături de fiul său cel mare, Radu Ștefan, la un concert de Crăciun. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a fost nevoit să dea casting pentru a primi rolul.

ADVERTISEMENT