Sport

Programul sferturilor de finală la Copa America 2019. Cu cine joacă marile favorite Brazilia şi Argentina

25.06.2019 | 10:33
Programul sferturilor de finala la Copa America 2019 Cu cine joaca marile favorite Brazilia si Argentina
ADVERTISEMENT

Odată cu disputarea ultimelor două partide din cadrul grupei C în noaptea de luni spre marţi s-a definitivat şi ţintarul sferturilor de finală la Copa America. Se ştie acum ce adversare vor avea de înfruntat principalele favorite la câştigarea trofeului şi cu cine va da piept Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale competiţiei continentului sud-american.

Sferturi de finală Copa America 2019 Live Stream Online pe Eurosport

Meciurile sunt împărţite pe durata a două zile, respectiv vineri, 28 iunie şi sâmbătă, 29 iunie. Câte unul are loc în toiul nopţii, al doilea este la o oră mai rezonabilă, ora 22:00. În principiu, cele două mari favorite la trofeu, Brazilia şi Argentina par favorite pe hârtie, dar amândouă au arătat în grupe că nu mai sunt acele forţe indestructibile din anii anteriori. Toate meciurile vor fi transmise în direct pe Eurosport şi puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a le urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Primul meci va avea loc în noaptea de joi spre vineri, de la ora 03:30, pe stadionul lui Gremio, la Porto Alegre (în Brazilia va fi ora 21:30 şi ziua de joi) şi va aduce faţă în faţă reprezentativa ţării gazdă şi Paraguay. Brazilia e favorită, joacă acasă, dar cum în grupe în meciul cu Venezuela, o echipă sub potenţialul paraguayenilor, a făcut 0-0, nu va fi tocmai uşor pentru Coutinho şi colegii lui să se impună, mai ales că Paraguay, în grupa B, a ţinut în şah Argentina şi era chiar să o bată.

Sferturi de finală Copa America 2019. Argentina a bătut doar Qatar în grupe, cu Venezuela nu va fi uşor

Derbyul sferturilor este Columbia – Chile

Vineri seară, de la ora 22:00 în România (16:00) în Brazilia are loc al doilea sfert de finală, pe Maracana din Rio de Janeiro şi va opune Argentina Venezuelei. Evident, Leo Messi şi colegii lui pleacă din pole position, însă în grupă Argentina s-a calificat, cu singura victorie abia în ultimul meci, în faţa invitatei Qatar, iar Venezuela a arătat bine de tot, neînvinsă în grupa Braziliei şi are ca recente amintiri o victorie şi un egal cu Messi şi compania în preliminarii de CM!

ADVERTISEMENT

În noaptea de vineri spre sâmbătă, ora 02:00 în România ( vineri, ora 20:00 în Brazilia) se joacă derbyul sferturilor, între Columbia, câştigătoarea grupei B şi campioana ultimelor două ediţii, Chile, duelul James Rodriguez – Alexis Sanchez, pe stadionul Corinthians din Sao Paulo. Şi ultimul sfert de finală e programat sâmbătă seară la noi, ora 22:00, 16:00 la ei, între Uruguay şi Peru, cu prima echipă favorită, are loc pe Estadio Fonte Nova din Salvador

Programul sferturilor de finală la Copa America după ora României

Vineri, 28 iunie

ora 03:30 Porto Alegre Brazilia – Paraguay

ora 22:00 Rio de Janeiro Argentina – Venezuela

Sâmbătă, 29 iunie

ora 02:00 Sao Paulo Columbia – Chile

ora 22:00 Salvador Uruguay – Peru