Sferturile de finală încep tare cu duelul Uruguay – Franța!

Sferturile de finală încep tare cu duelul Uruguay – Franța!
Luis Suarez și Kylian Mbappe ar putea marca in Uruguay - Franta la CM 2018

Sferturile de finală de la CM 2018 iau startul vineri, începând cu ora 17:00. Vom avea parte de un duel echilibrat între Uruguay și Franța. Ambele naționale se bazează foarte multe pe faza de apărare, chiar dacă jocurile lor din „optimi” poate că nu au arătat acest lucru.

Francezii sunt ușor favoriți la casele de pariuri, agenția Unibet oferindu-le o cotă de 2.00 la victorie. Sud-americanii au cota 4.70, iar remiza este creditată cu 3.20.

Victorii de răsunet în „optimi”

Franța a eliminat Argentina lui Messi în faza optimilor de finală, în cel mai spectaculos meci de la acest Mondial. A fost 4-3 pentru „cocoși”, care au deschis scorul, dar s-au văzut conduși cu 1-2 în debutul reprizei secundă. Puștiul-minune Mbappe a reușit „dubla” în decurs de patru minute și a decis soarta calificării de unul singur. Golul lui Aguero din prelungiri a mai contat doar pentru statistici.

În schimb, Uruguay a eliminat campioana europeană Portugalia în drumul său către „sferturi”. La fel ca-n faza grupelor, sud-americanii au evoluat excelent în defensivă și au câștigat cu 2-1 datorită „dublei” lui Edinson Cavani, incert pentru această partidă din cauza unei accidentări la gambă suferite chiar în timpul jocului cu lusitanii. Portugalia a marcat prin Pepe în urma unei faze fixe, dar, în rest, nu și-a creat mari ocazii de gol.

Ambele echipe și-au câștigat grupele

Uruguay a încheiat pe primul loc grupa A cu maximum de puncte și fără a primi vreun gol în duelurile cu Arabia Saudită (1-0), Egipt (1-0) și Rusia (3-0). De cealaltă parte, francezii au luat șapte puncte și un gol din meciurile cu Australia (2-1), Peru (1-0) și Danemarca (0-0).

Sud-americanii au doar victorii în 2018, iar Portugalia a fost prima echipă care le-a marcat pe parcursul acestui an. De cealaltă parte, Franța a pierdut un singur meci în acest an, 2-3 împotriva Columbiei, după ce a condus cu 2-0.

Franța a ieșit campioana mondială o singură dată în istorie, la ediție din 1998, în timp ce Uruguay se laudă cu două trofee, ambele cucerite cu multă vreme în urmă, în 1930 și în 1950.

Pariuri speciale Kylian Mbappe
Marchează și primește cartonaș @ 15.00
Oferă un assist @ 3.50
Șutează în bară @ 7.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×