Fotbal international

VIDEO / Goluri ca-n POVEŞTI! Barcelona, şase reuşite de generic!

FC Barcelona s-a impus cu 6-0 în meciul cu Getafe şi s-a dus iar la 5 puncte de Real Madrid. Galacticii joacă miercuri, pe teren propriu cu Almeria, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită...
28.04.2015 | 21:46
VIDEO  Goluri can POVESTI Barcelona sase reusite de generic

FC Barcelona s-a impus cu 6-0 în meciul cu Getafe şi s-a dus iar la 5 puncte de Real Madrid. Galacticii joacă miercuri, pe teren propriu cu Almeria, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RO.

REZULTAT

Barcelona – Getafe 6-0 (Messi 9, 47, Suarez 25, 40, Neymar 28, Xavi 30)

* Messi deschide scorul din penalty cu o execuţie de mare jucător, o scăriţă executată perfect!

Loading the player…

* Ce reuşită! Jucătorii Barcelonei se întrec în SUPER-GOLURI! Suarez reuşeşte să ducă scorul la 2-0 cu o lovitură fabuloasă!

Loading the player…

* GOOL BARCELONA! Neymar nu se lasă mai prejos şi înscrie şi el un gol!

Loading the player…

* GOOOL BARCELONA! INCREDIBIL! Xavi înscrie un gol din afara careului cu un şut în vinclu!

Loading the player…

* MĂCEL! Suarez reuşeşte dubla şi Barcelona conduce cu 5-0 la pauză!

Loading the player…

* Început de repriză cu gol! Messi duce scorul la 6-0!

Loading the player…

UPDATE / La ora 21:00 începe duelul dintre Barcelona şi Getafe. Echipele de start:

barca

Thomas Vermaelen a fost şi este încă subiectul unei mari controverse la Barcelona. Fundaşul central belgian, adus cu 25 de milioane de euro de la Arsenal în luna august a anului 2014 nu a jucat nici un meci pentru catalani, nici măcar un amical.  A venit accidentat şi au urmat o serie de alte accidentări care l-au ţinut departe de gazon. Singurele imagini cu Vermaelen la Barcelona au fost pînă acum la prezentarea oficială şi în clinicile de recuperare. 

Însă, după 9 luni de calvar, Thomas Vermaelen a fost declarat, în sfîrşit, apt de joc. În acest moment, Barcelona este un model în ceea ce priveşte recuperarea fotbaliştilor, absolut tot lotul lui Luis Enrique fiind valid. Un anunţ de pe site-ul oficial al clubului a dat vestea: “Vermaelen a trecut toate testele medicale şi fizice şi este apt de joc”. Fundaşul ar putea debuta la Barcelona după 9 luni de pauză în faţa lui Getafe, marţi de la ora 21:00, într-un meci din campionat.

Antrenorul clubului, Luis Enrique s-a declarat fericit de revenirea lui Vermaelen şi spune că fundaşul a fost foarte bine primit în vestiar: “E foarte bine că a revenit. Avem în sfîrşit lotul complet de 23 de jucători. Băieţii l-au primit cu aplauze, fiecare ştie ce înseamnă să treci prin chinurile accidentărilor. Mai avem 5 meciuri şi avem nevoie de fiecare jucător”, a declarat antrenorul catalan.

Fundaşul în vîrstă de 29 de ani a suferit un şir de accidentări musculare, în luna decembrie el fiind operat la piciorul drept. Barcelona luptă pe 3 fronturi în acest final de sezon. Are două puncte avans în fruntea clasamentului cu 5 etape pînă la final unde mai are ca adversare: Córdoba, Real Sociedad, Atlético Madrid şi Deportivo de La Coruña, e calificată în finala Cupei unde va evolua împotriva lui Bilbao şi o aşteaptă o semifinală de foc împotriva lui Bayern în Liga Campionilor.

Tags: