Life

Shakira a vorbit pentru prima oară despre separarea de Gerard Pique și problemele cu Fiscul spaniol: „Unul dintre noi a trebuit să facă un sacrificiu”

Shakira a rupt tăcerea după luni întregi de speculații despre viața ei persoanlă. Vedeta a vorbit și despre problemele cu Fiscul spaniol.
21.09.2022 | 17:10
Shakira a vorbit pentru prima oara despre separarea de Gerard Pique si problemele cu Fiscul spaniol Unul dintre noi a trebuit sa faca un sacrificiu
Shakira a vorbit pentru prima oară despre Pique și Fiscul spaniol. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A sosit momentul ei! Shakira a ieșit din ”bârlog” cu clarificări despre cele mai sensibile subiecte ale vieții sale. A abordat separarea de Gerard Pique și problemele cu autoritățile fiscale din Spania.

Shakira încearcă să îi protejeze cât poate pe băieții ei: „Este misiunea mea numărul unu”

Cântăreața de muzică pop din Columbia a mărturisit cât de afectată e de tot ce s-a scris în ultima perioadă despre ea, într-un interviu pentru revista ELLE SUA.

ADVERTISEMENT

Shakira s-a axat în interviul oferit pentru celebra revistă glossy de modă pe suferința prin care a trecut și trece, referindu-se la familia ei. Artista a fost nevoită să ducă o viață pe ascuns de când s-a aflat de marea ruptură, iar copiii ei au avut și ei de suferit, la rândul lor.

Shakira s-a plâns că este urmărită peste tot de paparazzi și că nu știe unde să se mai ascundă. Blondina nu mai trăiește de o bună bucată de vreme ca orice om normal. Vedeta a mărturisit că a încercat să ascundă cât de mult a putut situația copiilor ei.

ADVERTISEMENT

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a declarat Shakira pentru ELLE.

Shakira a mai spus că speră că totul se va încheia, că uneori își imaginează că trăiește doar un vis urât. Vedeta acuză, în toată această poveste, și media pentru amploarea pe care a luat-o despărțirea ei.

ADVERTISEMENT

Și-a pus cariera în stand-by pentru Pique

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea”, a completat Shakira.

Fosta parteneră a lui Pique a mai precizat că multe informații apărute în presa spaniolă despre motivele despărțirii nu au fost tocmai reale. Muziciana a ținut să mai precizeze un lucru foarte important: indiferent de cum s-a încheiat totul între ei sau ce relație mai au, el va rămâne mereu tatăl copiilor ei.

ADVERTISEMENT

Shakira a făcut o serie de sacrificii de dragul familiei sale. Artista a plecat din SUA în Spania pentru a-l sprijini pe iubitul ei, fotbalist important în echipa FC Barcelona.

„A vrut să joace fotbal și să câștige titluri și a trebuit să îl susțin. Unul dintre noi a trebuit să facă un sacrificiu. Și am făcut-o. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania să-l susțin să poată juca fotbal și să câștige titluri. Datorită acestui fapt, copiii mei au putut să aibă o mamă prezentă”, a adăugat columbianca.

Cum se apără cântăreața în fața acuzațiilor procurorilor spanioli

Un alt subiect sensibil atins de Shakira este cel legat de presupusa evaziune fiscală de milioane de euro pe care ar fi produs-o în statul spaniol. Reamintim faptul că procuratura spaniolă cere opt ani de închisoare și o amendă de aproape 23 de milioane de euro. Cantautoarea ar fi încercat să fenteze plata taxelor.

Din anul 2012 până în 2014, cântăreața nu ar fi depus nicio declarație de impozit. Potrivit unui document, aceasta a susținut că nu avea domiciliul fiscal în Spania, ci în Bahamas, încă din anul 2007.

„Autoritățile fiscale investighează această persoană. Există indicii că a stat pe teritoriul spaniol mai mult de 183 de zile în anul calendaristic. Este principala modalitate de a considera că o persoană este rezidentă pe teritoriul spaniol”, a explicat Javier Hurtado, directorul Fiscului spaniol.

În apărarea ei, Shakira a zis că e cunoscut faptul că autoritățile fiscale din Peninsula Iberică vânează celebrități, dând exemplele fotbaliștilor Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso. „Este doar stilul lor. Sunt încrezătoare. Am suficiente dovezi pentru a-mi susține cauza. Sper că dreptatea va fi în favoarea mea”, a spus Shakira.

Vedeta a precizat că în timpul întâlnirilor cu Pique, ea era într-un turneu mondial, petrecând mai mult de 240 de zile în afara Spaniei. „Nu am putut să mă calific ca rezident.

Autoritățile fiscale spaniole au văzut că mă întâlnesc cu un cetățean spaniol și au început să saliveze. Chiar și în următorii ani, am călătorit prin lume. Am lucrat fără oprire în timpul sarcinii cu Milan. Ei știau că nu sunt în Spania. Știau că Spania nu era locul meu de muncă sau sursa mea de venit…. Dar tot au venit după mine, cu ochii ațintiți spre trofeu”, a mai declarat cu mâhnire vedeta.

ADVERTISEMENT