Life

Shakira, aroganță după aroganță la adresa lui Pique. Ce le-a făcut acum foștilor socri

Shakira s-a decis să scape de soacră! Pe lângă manechinul vrăjitoare îndreptat înspre casa mamei lui Pique, artista s-a apucat să ridice un zid.
17.01.2023 | 17:33
Shakira aroganta dupa aroganta la adresa lui Pique Ce lea facut acum fostilor socri
Shakira continuă să se răzbune pe Pique. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira își continuă răzbunarea pe fostul soț. De data aceasta, s-a hotărât să construiască un zid între casa și a părinților lui Gerard Pique.

Shakira pune bariere între ea și fosta soacră. A decis să facă un zid între casa ei și a mamei lui Pique

Războiul „mut” dintre Shakira și Pique continuă. După mai multe săptămâni în care și-au aruncat unul altuia săgeți, artista s-a răzbunat în mare stil și a făcut o piesă în care și-a vărsat năduful. I-a atacat și pe el, și pe actuala iubită, Clara Chia, dar și pe părinții fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Nu doar că a ajuns pe locul 1 în lume, dar melodia i-a și adus vedetei un câștig financiar care se ridică la aproximativ 21 de milioane de euro.

Nu doar Clara și Pique au fost vizați de Shakira, ci și părinții fostului soț, care ar fi știut despre amantlâc și au decis să-și apere fiul.

ADVERTISEMENT

Așa cum a dezvăluit și în versuri, cântăreața este vecină cu fosta soacră, așa că a întors acest lucru în favoarea ei, pentru a le face zile fripte.

Zilele trecute, a așezat pe balcon și îndreptat un manechin costumat în vrăjitoare spre locuința părinților lui Pique, totul în timp ce din boxe răsuna colaborarea cu  Bizarrap, un artist în vârstă de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Conform WoWbiz.ro, care citează presa spaniolă, fosta soacră nici nu mai vrea să audă de Shakira, în timp ce tatăl fotbalistului a preferat să rămână deocamdată pe teren neutru.

Dar Shakira a decis deja că vrea să stea cât mai departe de ei, astfel că s-a hotărât să construiască un zid între case, în curtea comună în care clădirile au fost ridicate.

ADVERTISEMENT

Bariera ar urma să-i țină la distanță pe foștii socri, iar sursa amintită anterior menționează că artista s-a și apucat de treabă, căci luni, 16 ianuarie 2023, în curte ar fi apărut o betonieră.

ADVERTISEMENT
Tags: