Sport

Shakira, devastată de apariția în public a lui Gerard Pique și noua sa iubită: ”A avut nevoie de un psiholog”

Gerard Pique și Shakira au decis să pună capăt relației pe care o aveau de 12 ani, dar ieșirea în public a fundașului Barcelonei cu noua iubită au deranjat-o teribil pe artista columbiană.
22.08.2022 | 12:07
Shakira devastata de aparitia in public a lui Gerard Pique si noua sa iubita A avut nevoie de un psiholog
Gerard Pique și Shakira au decis să pună capăt relației pe care o aveau de 12 ani, dar ieșirea în public a fundașului Barcelonei cu noua iubită au deranjat-o teribil pe artista columbiană. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre cei doi a zguduit lumea mondenă, iar fotbalistul este dispus să renunțe la custodia copiilor pentru o sumă uriașă.

Ieșirea în public a lui Gerard Pique cu noua iubită au afectat-o pe Shakira

După luni bune de relație cu noua iubită, Gerard Pique a decis în premieră să iasă în public cu aceasta, spre nemulțumirea Shakirei. Fotbalistul și Clara Chia Marti au fost prezenți la un concert, alături de alți prieteni, și s-au purtat ca doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Tocmai aceste imagini au afectat-o teribil pe celebra cântăreață Shakira, care pare să nu fi trecut peste relația cu Pique și peste faptul că acesta a înșelat-o. Un apropiat al acesteia a povestit că artista este dezamăgită de comportamentul fotbalistului.

”S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră.

ADVERTISEMENT

Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin, conform Music Mondial.

Shakira vrea să se stabilească în SUA

Cântăreața columbiană și fotbalistul echipei FC Barcelona și-au anunțat separarea la începutul lunii iunie. ”Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, au anunțat Shakira și Gerard Pique.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a scris că artista vrea să părăsească Spania și să se stabilească în Statele Unite. Shakira ar avea în plan să se deplaseze în Miami unde are o casă impresionantă, în valoare de 16 milioane de dolari. Această locuință ar fi încercat să o scoată la vânzare în trecut, însă nu ar fi primit o ofertă pe plac.

Gerard Pique are o relație sentimentală cu Clara Chia Marti, o tânără studentă în vârstă de 23 de ani cu care se iubește de câteva luni bune. Tânăra este angajata sa, în calitate de PR. Cei doi s-au cunoscut în cadrul evenimentelor organizate de compania jucătorului de fotbal, Kosmos, în urmă cu ceva vreme. Iubita sportivului este cu 12 ani mai mică decât acesta.

ADVERTISEMENT

Shakira Gerard Pique iubită

Clara Chia Marti este o prezență discretă, pagina de Instagram fiind una privată și numai prietenii îi pot viziona activitățile și imaginile. Există foarte puține fotografii care să o înfățișeze pe noua iubită a starului de la Barcelona.

ADVERTISEMENT