Sport

Shakira „fuge” de Gerard Pique! Se mută la 7500 de kilometri de fundașul Barcelonei. Câte milioane de euro costă noua locuință a artistei

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) o iau pe drumuri separate după 12 ani de relație. În urma despărțirii, columbianca a decis să se mute din Spania.
06.06.2022 | 16:16
Shakira fuge de Gerard Pique Se muta la 7500 de kilometri de fundasul Barcelonei Cate milioane de euro costa noua locuinta a artistei
Shakira se mută din Spania după despărțirea de Gerard Pique. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique vor divorța în curând după ce artista din Columbia a anunțat oficial finalul relației cu stoperul Barcelonei. Celebrul fost cuplu a făcut deja demersurile necesare și vor începe procesul în privința celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Shakira se mută din Spania după despărțirea de Pique

De asemenea, cântăreața columbiană și fundașul spaniol vor trebui să își împartă impresionanta avere cumulată în 12 ani de relație, din care fac parte proprietățile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

ADVERTISEMENT

În urma despărțirii, jurnaliștii de la elnacional.cat au scris că Shakira se va muta în Statele Unite ale Americii, la Miami, oraș pe care îl frecventează des în scop profesional și unde are în propietate  o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

Columbianca ar fi vrut de mai multe ori să vândă locuința, dar suma cerută s-a dovedit a fi prea mare și astfel a rămas în posesia ei. Vila de lux este situată lângă plaja din Miami și cândva a fost închiriată cu 45 de mii de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Shakira deține vila începând cu anul 2001, atunci când a cumpărat-o în schimbul sumei de 3 milioane de dolari. Locuința a fost construită în urmă cu 71 de ani. Are o suprafață totală de 2.000mp, șase dormitoare, șapte băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

Cântăreața, luată cu ambulanța după despărțirea anului

Pe 28 mai, Shakira a fost surprinsă în Barcelona plângând în timp ce urca într-o ambulanță. Alături de ea se afla și Pique, iar presa a speculat că artista a suferit un atac de panică din cauza problemelor de cuplu.

ADVERTISEMENT

După ce a anunțat oficial despărțirea de fotbalistul catalan, columbianca a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt în acea zi.

„Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută recent în ambulanță, în Barcelona. Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță către spital, unde se recuperează în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră”, a scris Shakira, pe Twitter.

  • 7544 de kilometri este distanța de la Barcelona la Miami
ADVERTISEMENT