Life

Shakira, necaz după necaz. Părăsită de Pique, nu se poate muta cu cei doi băieți în Miami

Shakira nu se va muta în Miami la începutul acestui an, așa cum și-a propus, și asta din cauza stării de sănătate a tatălui ei.
05.01.2023 | 13:28
Shakira necaz dupa necaz Parasita de Pique nu se poate muta cu cei doi baieti in Miami
Shakira și tatăl ei, William Mebarak. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Necazurile nu îi mai dau pace cântăreței Shakira, iar de data asta nu mai vorbim despre telenovela separării de fotbalistul Gerard Pique, ci despre un subiect mult mai sensibil.

Shakira, preocupată pentru sănătatea tatălui ei

Așa cum presa internațională a scris, artista urma să se mute cu cei doi fii la începutul acestui an în Miami, însă acest lucru nu mai este posibil, informează postul de televiziune spaniol Telecinco.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a amânat mutarea în Statele Unite, cel mai probabil urmând să se stabilească definitiv în Miami undeva în luna iunie și nu în ianuarie, așa cum era planul.

Motivul pentru care cântăreața a regândit totul este starea de sănătate critică a tatălui ei, William Mebarak.

ADVERTISEMENT

Părintele vedetei, un cunoscut scriitor în vârstă de 91 de ani, a ajuns de mai multe ori la spital, iar cea care i-a fost mereu aproape a fost fiica lui, Shakira.

În luna februarie a anului trecut, tatăl Shakirei a ajuns de urgență la spital în urma unei căderi care i-a provocat un traumatism ce i-a afectat inclusiv sistemul neurologic. William Mebarak a urmat o serie de terapii și tratamente pentru a-și putea recupera limbajul. Acesta n-a fost în stare să articuleze nici măcar un cuvânt în urma incidentului nefericit prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

William Mebarak, scriitor și jurnalist de origine libaneză

Dar aceasta nu e singura problemă cu care se confruntă tatăl cântăreței. Acesta suferă de Alzheimer și, conform presei din afară, de multe ori acesta nu e capabil să își recunoască fata, muziciana ducând o luptă extrem de dificilă pentru a-i aminti mereu că este fiica lui.

William Mebarak Chadid este un scriitor și jurnalist american de origine libaneză, care a emigrat în Columbia, împreună cu familia sa, la vârsta de 5 ani. Acolo a trăit în mare parte a vieții sale.

ADVERTISEMENT

Shakira a povestit în interviurile acordate în cariera sa că a început să scrie versuri pentru piesele sale ca o formă de a-l imita pe tatăl ei, pe care îl vedea extrem de implicat în meseria de scriitor, cu care a petrecut ore întregi văzându-l cu câtă pasiune se dedica mașinii de scris.

Tatăl Shakirei a avut mai multe meserii în cei 91 de ani. A fost om de radio, dar și bijutier, agent de securitate, profesor de literatură și jurnalist.

2022, an complicat pentru cântăreață

Anul trecut a fost unul destul de dificil pentru cântăreața de muzică latino. Separarea de Gerard Pique a afectat-o destul de tare, însă din această neîmplinire sufletească s-a născut și un mare hit, „Monotonia”, melodia cu care a rupt topurile fiind percepută ca o dedicație față de tot ce a trăit cu fotbalistul de la FC Barcelona.

În peisajul căsniciei sale a apărut la un moment dat o tânără pe nume Clara Chia, Shakira fiind nevoită să ajungă la un acord cu aceasta și fostul soț. Și anume, artista i-ar fi cerut lui Pique ca partenera sa să stea departe de băieții pe care cei doi îi au împreună.

Nu a fost singura cumpănă prin care a trecut Shakira în ultimele luni. S-a confruntat și cu o serie de acuzații din partea autorităților spaniole, cum că ar fi fentat Fiscul, nedeclarându-și veniturile. Vedeta a motivat că o mare parte a profiturilor sale au fost realizate în străinătate.

ADVERTISEMENT