Fotbal international

Moldoveanul îndrăgostit de Shakira nu se dă bătut! I-a transmis un mesaj lui Pique! GALERIE FOTO

Moldoveanul nostru nu se dă bătut. Este gata să discute ca de la bărbat la bărbat cu Pique, soţul Shakirei! Mesajul de luptă al gospodarului a devenit viral pe Internet! A aşteptat câteva...
18.10.2017 | 15:12

Moldoveanul nostru nu se dă bătut. Este gata să discute ca de la bărbat la bărbat cu Pique, soţul Shakirei! Mesajul de luptă al gospodarului a devenit viral pe Internet! A aşteptat câteva zile un răspuns de la vedetă, dar cum acesta s-a lăsat aşteptat, Daniel Bîru şi-a dat seama că Pique nu o lasă pe Shakira să îi răspundă avansurilor. După ce Shakira aparent l-a ignorat, moldoveanul a trecut la pasul următor: i-a scris lui Pique şi vrea să o rezolve ca de la bărbat la bărbat. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Suceveanul care i-a propus Shakirei să se mute în România şi să aibă o relaţie a devenit celebru pe internet. Mesajul lui a devenit viral, dar se pare că nu prea a impresionat-o pe Shakira, dimpotrivă. Presa internaţională scrie că artista şi Gerard Pique sunt tot împreună şi că se gândesc la nuntă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Shakira nu scapă uşor de moldoveanul gospodar! “Nici să mulgă vaca sau să facă o ciorbă nu ştie”.

În ciuda zvonurilor, Daniel nu a renunţat şi vrea cu orice preţ să îi câştige inima. De data aceasta, l-a abordat direct pe Pique, ca să rezolve problema ca de la bărbat la bărbat.

“Smecheraşule, acum vorbim ca de la bărbat la bărbat. I-am scris fostei tale şi viitoarei mele iubite Shakira un mesaj acum o săptămână şi tot nu îmi răspunde. Din câte văd pe net cam tragi de ea şli o încurci. dacă ai văzut că i-am scris şi ai văzut că şi ea vrea ceva mai bun, un băiat gospodar, înstărit şi frumos, trebuia să nu mai insişti, să accepţi pierderea. A ajuns şi ea rău cu aşa bărbat lângă ea, nici să mulgă vaca sau să facă o ciorbă nu ştie”. Aşa arată o parte din mesajul postat de moldoveanul îndrăgostit.

Tags: