Life

Shakira oferă un salariu uriaș pentru angajarea unei bone. Câți bani plătește pe lună, multora nu le-a venit să creadă

Shakira, leafă mare pentru o bonă. Ce sumă este dispusă cântăreața să achite pentru o singură lună, unii au rămas uimiți.
08.06.2023 | 07:40
Shakira ofera un salariu urias pentru angajarea unei bone Cati bani plateste pe luna multora nu lea venit sa creada
Shakira, leafă mare pentru o bonă. Ce sumă este dispusă cântăreața să achite pentru o singură lună, unii au rămas uimiți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra artistă în vârstă de 46 de ani oferă un salariu uriaș pentru angajarea unei bone pentru cei doi băieți pe care îi are împreună cu fostul iubit, fostalistul Gerard Pique. Câți bani plătește pe lună, multora nu le-a venit să creadă.

Shakira, leafă mare pentru o bonă. Ce sumă este dispusă cântăreața să achite pentru o singură lună, unii au rămas uimiți

Shakira nu se uită la bani când vine vorba de bunăstarea sa și a celor mici, motiv pentru care va da o leafă mare pentru o bonă. Vedeta este în căutarea unei persoane care să aibă grijă de copii în Miami, Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

În ultimele 6 luni îndrăgita cântăreață a încercat să găsească o femeie care să întrunească condițiile impuse de ea. Fosta iubită a lui Gerard Pique este dispusă să achite pentru o singură lună o sumă destul de mare.

Potrivit informațiilor obținute de La Vanguardia, spaniolii au rămas uimiți când au aflat că artista va plăti 2.400 de dolari pentru o bonă, sumă care acoperă și cheltuielile de călătorie din Barcelona în noua sa casă din State.

ADVERTISEMENT

De remarcat faptul că salariile bonelor cu normă întreagă din Miami se încadrează în general în jurul sumei de 1.000 de dolari pe lună. Shakira oferă un salariu halucinant, însă are și câteva ”reguli” pentru respectiva îngrijitoare.

Cea mai importantă condiție impusă de vedeta columbiancă este ca bona băieților să nu aibă niciun fel de contact cu presa, aspect care cel mai probabil va fi stabilit prin intermediul unui contract de confidențialitate.

ADVERTISEMENT

Persoana care va avea grijă de copiii săi va locui în conacul luxos deținut de artistă în Miami, situat în zona exclusivistă North Bay Road Drive. Reședința are șase dormitoare, o sală de jocuri, spa, sală de sport și șapte băi.

Shakira, îndrăgostită din nou?

Shakira s-a întors recent în Barcelona, unde a participat la Marele Premiu din Formula 1. Presa internațională a surprins niște apropieri între cântăreață și pilotul britanic Lewis Hamilton. Cei doi s-au plimbat împreună cu barca.

ADVERTISEMENT

În plus, artista și pilotul de Formula 1 au fost surprinși la o cină, scriindu-se așadar de o posibilă relație amoroasă. Și asta nu este tot, se pare că vedeta a fost curtată de celebrul actor Tom Cruise care i-a trimis flori și alte atenții.

Din păcate, cântăreața i-a transmis extrem de ferm să nu mai filtreze cu ea, refuzând o eventuală legătură amoroasă. Artistul a fost căsătorit până acum de 3 ori, fostele partenere de viață fiind Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes.

ADVERTISEMENT