Life

Shakira, primul interviu după ce l-a umilit pe Pique prin muzica ei: „Fiul mi-a zis: mami, trebuie să faci ceva”

Shakira a explicat de ce a ales să își verse of-ul prin muzică după despărțirea de Gerard Pique. Fiul ei a convins-o să scoată melodia cu Bizarrap, care a creat multă vâlvă.
28.02.2023 | 11:30
Shakira primul interviu dupa ce la umilit pe Pique prin muzica ei Fiul mia zis mami trebuie sa faci ceva
Shakira a vorbit despre melodiile în care s-a răzbunat pe Pique. Foto: Captură YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Shakira e pe buzele tuturor din 12 ianuarie încoace, dată la care a lansat o melodie în care îl desființează, pur și simplu, pe fostul ei soț, Gerard Pique. Cântăreața din Columbia a oferit primele explicații despre piesa lansată cu Bizarrap, după ce lumea s-a împărțit în două tabere, unii susținând că a mers prea departe cu răzbunarea pentru că fotbalist i-a fost infidel.

Shakira, convinsă de fiul ei să colaboreze cu artistul Bizarrap, după despărțirea de Pique

Vedeta a oferit un interviu pentru N+, un canal de televiziune mexican. În conversația avută cu jurnalistul Enrique Acevedo, Shakira a spus de ce a fost nevoie să scoată cântecul în care este atacată inclusiv iubita lui Pique, Clara Chia.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns să simt că îmi sunt suficientă, lucru pe care nu credeam că îl voi simți vreodată”, este doar una din declarațiile făcute pentru canalul din trustul Televisa.

Shakira a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că poate fi o femeie puternică. Până la ruptura de Pique, s-a considerat mai degrabă fragilă, extrem de sensibilă. Văzând ce impact a avut melodia în care își expune sentimentele, acelea ale unei femei rănite, dar care își găsește puterea și renaște din propria cenușă, Shakira a spus că prioritatea ei acum este muzica și creșterea celor doi băieți, care sunt totul pentru ea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a explicat cum s-a născut melodia cu Bizarrap. Ideea a venit de la unul din feciorii ei, Milan: „Fiul meu mi-a zis: Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, este un zeu în muzica din Argentina!”. 

Cântăreața susține că piesele sale nu sunt doar despre drama sa amoroasă, ci e un manifest pentru toate femeile care nu au curajul să vorbească

„Fiul meu mi-a făcut cunoscută muzica lui Bizarrap”, a completat Shakira. Vedeta i-a scris artistului, iar când acesta i-a răspuns și a spus că e de acord cu această colaborare, primul care a aflat a fost fiul ei, Milan, extrem de încântat.

ADVERTISEMENT

„Când o femeie e nevoită să înfrunte toate loviturile pe care le primește din partea vieții iese mai puternică. Pentru că acea femeie a învățat să își cunoască vulnerabilitățile, să le accepte, să își exprime durerea. Se zice că contrariul depresiei e exprimarea liberă. Prin melodiile mele, am simțit că trebuie să îmi folosesc vocea pentru a o împrumuta acelor femei care nu pot să vorbească.

Noi, femeile, suntem într-un moment-cheie al evoluției societății. Suntem în acel punct în care orice sprijin pe care ni-l putem acorda e extrem de important”, a declarat Shakira.

ADVERTISEMENT

„Există un loc rezervat în Iad pentru acele femei care nu se susțin între ele”

Fosta soție a lui Pique a citat-o apoi pe Madeleine Albright, una din cele mai importante femei din politica americană: „Există un loc rezervat în Iad pentru acele femei care nu se susțin între ele. Sunt complet de acord!”.

În finalul interviului, Shakira a spus că acum acționează ca o leoaică pentru băieții ei, cei doi depinzând de ea după despărțirea de Pique. „Trebuie să trăiești doliul, să-l accepți, să îți tolerezi frustrările. Sunt vise care se rup în bucăți și trebuie să strângi apoi bucățile de pe jos și să le reconstruiești”, a adăugat columbianca.

Shakira a lansat 4 melodii în care își exprimă drama sentimentală: „Te felicito”, „Monotonia”, „Session 53” și „TQG”, ultima fiind în colaborare cu Karol G. Piesa cu Karol a fost lansată pe 23 februarie 2023 și este prescurtarea unui vers din sesiunea cu Bizarrap. TQG vine de la „Te quede Grande”, altfel tradus, „am fost prea mare pentru tine”.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT