Life

Shakira se răzbună pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o. Părinții fotbalistului, victime

Shakira și Gerard Pique trec printr-o perioadă tumultoasă după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni anunțau că se despart. Ce au de împărțit cei doi foști parteneri.
16.06.2022 | 15:24
Shakira se razbuna pe Gerard Pique dupa ce a inselato Parintii fotbalistului victime
Shakira, ripostă la adresa familiei lui Gerard Pique. Ce vrea să facă artista după despărțire. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul şi fotbalistul echipei FC Barcelona au ales să pună capăt poveștii de dragoste după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, principala problemă fiind acum custodia acestora, dar există și alte discuții aprinse.

Shakira, ripostă la adresa familiei lui Gerard Pique. Ce vrea să facă artista după despărțire

Shakira se răzbună pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o. Părinții sportivului sunt victime în această situație prin prisma faptului că artista vrea să îndepărteze familia jucătorului de fotbal care locuiește chiar alături de casa lor.

ADVERTISEMENT

Potrivit marca.com, locuința socrilor este lipită de casa celor doi, la fel și cea a părinților vedetei. Se pare că vilele comunică între ele, iar în momentul de față îndrăgita cântăreață vrea să distrugă accesul comun.

Sursa menționată mai arată că, artista din Columbia nu mai vrea să păstreze legătura cu părinții lui Gerard Pique. Cele trei case sunt construite în Municipiul Esplugues de Llobregat, din orașul Barcelona, Spania.

ADVERTISEMENT

„Shakira își dorește foarte serios incomunicarea unei case cu cealaltă. Nu mai este familia ei și ar dori să împartă părțile comune”, a declarat jurnalista Lorena Vázquez, într-un podcast.

De asemenea, cele trei case beneficiază și de o piscină comună, dar despre care nu se știe cum se va împărți. Din fericire, cântăreața are spațiu suficient în curte pentru a-și face alta.

ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique, partaj. Ce au de împărțit

Shakira și Gerard Pique au făcut deja demersurile pentru separare și vor începe procesul în privința celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani). Celebra cântăreață își dorește să se stabilească la Miami, într-o casă în valoare de 16 milioane de euro.

Cei doi au de împărțit o avere impresionantă, din care fac parte numeroase proprietăți. Printre orașele unde artista are case se numără: Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas.

ADVERTISEMENT