Life

Shakira și-a refăcut viața după divorțul de Pique? Cine este bărbatul alături de care artista și-a petrecut vacanța

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în urmă cu aproape șase luni de zile. Sportivul și-a refăcut deja viața, iar artista pare că își revine și ea treptat.
02.12.2022 | 17:11
Shakira sia refacut viata dupa divortul de Pique Cine este barbatul alaturi de care artista sia petrecut vacanta
Shakira și Gorka Ezcurdia au petrecut o zi de vis împreună. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique au fost împreună ani buni și nimeni nu avea să știe că cei doi se vor separa la un moment dat.

Shakira, surprinsă în compania unui alt bărbat

În urmă cu jumătate de an însă, cuplul a anunțat că o va lua pe drumuri separate, iar cel mai dificil a fost pentru Shakira.

ADVERTISEMENT

Atunci au apărut zvonuri conform cărora Gerard Pique ar fi fost infidel, iar acesta ar fi fost și motivul real al despărțirii.

Ulterior, fotbalistul s-a afișat cu noua lui iubită, iar lucrurile au devenit mai clare.

De cealaltă parte, până recent, Shakira nu a mai fost văzută în compania unui alt bărbat. Artista s-a concentrat pe starea de sănătate a tatălui său, grav bolnav, dar și pe obținerea custodiei celor mici.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce a obținut ceea ce și-a dorit, Shakira pare cât se poate de liniștită, dar și fericită. Iar asta se poate vedea în imaginile în care artista apare alături de un alt bărbat, publicate de presa internațională.

Este vorba despre Gorka Ezcurdia, un tânăr de doar 22 de ani, care este antrenor de surf. Deși este mai tânăr cu 21 de ani decât Shakira, în fotografiile apărute în presa internațională, cei doi par extrem de fericiți.

ADVERTISEMENT

Cine este Gorka Ezcurdia, tânărul de 22 de ani care și-a petrecut timpul cu Shakira

Ambii s-au bucurat de soare și de valuri și de asemenea, au râs mai tot timpul cât au fost împreună. Pe de altă parte, presa scrie că între cei doi nu au existat și momente intime, însă doar câteva apropieri.

Drept urmare, încă nu este clar dacă cei doi sunt într-o relație sau nu.

Shakira și Gorka Ezcurdia arată extrem de fericiți împreună. Sursă foto: LaRepublica.pe / Instagram / colaj Fanatik
Shakira și Gorka Ezcurdia arată extrem de fericiți împreună. Sursă foto: LaRepublica.pe / Instagram / colaj Fanatik

”Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

Menționăm că pe lângă pasiunea pe care o are pentru surfing, bărbatul alături de care a fost surprinsă Shakira iubește și fotografia.

Acesta publică constant pe contul personal de socializare nenumărate imagini din timpul antrenamentelor și nu numai.

Amintim că relația dintre Shakira și Pique nu a avut până acum un final fericit. Lucrurile au fost dificile pentru artistă, care a avut nevoie și de ajutorul unui psiholog la un moment dat.

De asemenea, pe lângă problemele pe plan amoros, artista a fost dată în judecată și de statul spaniol și îl mai are și pe tatăl său, cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT