Life

Shakira și Pique, un nou scandal. Și-au implicat și cei doi copii

Shakira şi Pique nu mai formează un cuplu, după ce au fost împreună 12 ani. Frumoasa cântăreață și jucătorul de fotbal sunt implicați într-un nou tărăboi.
24.07.2022 | 21:40
Shakira si Pique un nou scandal Siau implicat si cei doi copii
Shakira și Pique, un alt tărăboi. Cei doi se ceartă pentru custodia copiilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi foști parteneri de viață sunt protagoniștii unui nou scandal, iar de această dată au implicat și cei doi copii. Îndrăgita artistă și sportivul luptă în fața judecătorilor pentru custodia minorilor, Sasha și Milan.

Shakira și Pique, un alt tărăboi. Cei doi se ceartă pentru custodia copiilor

Shakira și Gerard Pique nu lasă garda jos și merg mai departe pentru a câștiga custodia celor doi copii pe care cântăreața și-ar dori să-i mute în Statele Unite ale Americii. Vedeta nu mai vrea să locuiască în Barcelona.

ADVERTISEMENT

Micuții sunt mărul discordiei între cei doi parteneri de viață, care nu mai doresc să meargă pe același drum după o relație de 12 ani. Solista în vârstă de 45 de ani a răbufnit în fața judecătorilor, cu gândul la cei mici.

Se pare că vedeta i-a cerut jucătorului de fotbal să plece din Spania și să semneze cu echipa Inter Miami pentru a-și putea vedea copiii. Acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Pique, care nu este dispus să ia în calcul această variantă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Shakira nu renunță, lucru care îl enervează la culme pe cunoscutul sportiv. Din păcate, vedeta nu mai are o relație bună nici cu părinții jucătorului de fotbal, cărora le-a interzis să-și vadă nepoții.

Shakira, avocați renumiți în procesul de custodie cu Pique

Shakira și Pique nu au avut nicio problemă să-și împartă bunurile și banii, dar nu același lucru se poate spune despre custodia celor doi copii. Cântăreața și-a angajat doi dintre cei mai buni avocați din lume, potrivit jurnaliștilor de la Marca.

ADVERTISEMENT

Unul dintre apărătorii vedetei este Pilar Mane, specializată în Dreptul Familiei. Aceasta i-a fost recomandată artistei de Alejandro Sanz și este cunoscută pentru câștigarea multor cazuri legat de divorț, pensie alimentară și întreținere copil.

Al doilea avocat angajat de Shakira este columbianul Heli Abel Torado, care este chiar unchiul artistei. Bărbatul este un negociator excelent și este cel care a ajutat-o în procesul cu fostul iubit și manager, Antonio de la Rúa.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață i-a cerut despăgubiri în valoare de 100 de milioane de dolari, însă solista i-a achitat în cele din urmă o sumă mult mai mică.

ADVERTISEMENT