Life

Shakira și Pique, vacanță spectaculoasă. Ce destinație de lux a ales celebrul cuplu

31.08.2020 | 11:53
Shakira si Pique vacanta spectaculoasa Ce destinatie de lux a ales celebrul cuplu
Shakira and Gerard Pique Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Shakira (43 de ani) și fotbalistul spaniol Gerard Pique (33 de ani) și-au luat cei doi copii și au plecat într-o destinație turistică de nota zece. Celebrul cuplu s-a distrat de minune într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume, și anume Maldive.

Cântăreața de origine columbiană și-a ținut fanii la curent și a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanța de vis. Însoțiți de micuții lor, Milan (7 ani) și Sasha (5 ani) cuplul a făcut plajă, scufundări, surf, precum și multe alte activități interesante.

ADVERTISEMENT

Într-un scurt video postat pe contul de Instagram, unul dintre băieții Skakirei poate fi văzut alături de tatăl său, celebrul fotbalist de la Barcelona, în timp ce caută crabi pe plajă. Filmarea a fost făcută chiar de artistă care a lăsat și un mesaj cu această ocazie.

Shakira și Gerard Pique, vacanță de lux, în Maldive

„Se pare că familia mea nu a văzut prea mulți crabi până acum… trebuie să-i duc mai des la plajă… Cred că nu au mai văzut niciodată un crab. 

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să-i duc la o joacă mai sigură”, a scris frumoasa cântăreață, în dreptul filmării în care Gerard Pique apare pe plajă cu fiul său care caută crabi.

Postările vedetei au strâns numeroase vizualizări și mesaje. Concret, o singură postare din mediul online, în care apare alături de iubitul ei, Shakira primind din partea fanilor peste 3,2 milioane de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Este vorba de două imagini în care Gerard Pique apare la gustul gol împreună cu frumoasa artistă. În prima fotbalistul spaniol o sărută pe obraz pe vedetă, în timp ce în a doua ambii se uită atent în cameră. Fotografiile sunt însoțite de mesajul „împreună”.

View this post on Instagram

Together.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakira și Pique, relație solidă de aproape 10 ani. De ce nu sunt căsătoriți

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, cu ocazia Mondialului găzduit de Africa de Sud. Un an mai târziu au declarat în mod oficial că formează un cuplu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda faptului că sportivul este mai mic decât iubita sa.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul clubului catalan FC Barcelona și renumita cântăreață nu se grăbesc să ajungă în fața altarului, Shakira precizând la un moment dat că are tot ce-și dorește. Vedeta este fericită și nu are nevoie de un act pentru a demonstra asta.

„Avem deja ceea ce este important. Avem o relație, iubirea pentru celălalt. Cred că aceste aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba. Dar dacă mă voi căsători vreodată, el este alesul”, a mărturisit blondina pentru revista Glamour, înainte de a naște a doua oară.

ADVERTISEMENT