Life

Shakira, tot mai curtată după despărțirea de Pique. Cine îi face ochi dulci

Shakira este tot mai râvnită de bărbați după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique. Cine îi face ochi dulci îndrăgitei cântărețe.
31.05.2023 | 13:24
Shakira tot mai curtata dupa despartirea de Pique Cine ii face ochi dulci
Shakira a fost 12 ani împreună cu Gerard Pique. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Shakira (46 ani) va face în curând un an de când s-a despărțit de fostul fotbalist Gerard Pique. Deși a rămas singură, cântăreața columbiană nu se poate plânge, căci este foarte curtată de bărbați. După ce l-a refuzat pe actorul Tom Cruise, artistei i-ar face ochi dulci alte două nume cunoscute la nivel internațional.

Shakira, răvnită de mulți bărbați după divorțul de Pique. Ce nume grele îi fac ochi dulci

Shakira își trăiește acum viața peste Ocean, în Miami, alături de cei doi copii, rezultați din povestea de dragoste, de peste un deceniu, cu Gerard Pique. De altfel, este văzută foarte des în spațiul public, la tot felul de evenimente, ceea ce a dat de gândit jurnaliștilor din presa tabloidă.

ADVERTISEMENT

Se vehiculează că solista ar fi ”căutată” în prezent de un jucător de baschet din Miami, Jimmy Butler. Deși are 33 de ani, tânărul nu pare a lua în considerare diferența majoră de vârstă dintre el și Shakira și ar încerca în mod constant să o cucerească.

Shakira a fost observată la un meci al lui Jimmy, iar zvonurile unor sentimente între ei se adâncesc și în urma faptului că se urmăresc reciproc pe Instagram, potrivit si.com. Un alt indiciu suspicios este că unul dintre fiii Shakieri s-a îmbrăcat la o petrecere de Halloween în Jimmy Butler.

ADVERTISEMENT

Totodată, la începutul lunii mai fanii au speculat o posibilă idilă între Shakira și pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Cei doi au petrecut timp împreună la un restaurant și pe un yacht luxos. Până în acest moment, însă, nimic nu a fost confirmat de artistă.

De ce s-au despărțit Shakira și Pique

Subiectul a fost unul de mare amploare anul trecut, iar motivul rupturiii relației par să fi fost infidelitățile repetate ale fostului fotbalist. Nemaisuportând să i le treacă cu vederea, Shakira ar fi decis să pună punct. Acum, copiii, Sasha și Milan locuiesc alături de ea.

ADVERTISEMENT

După divorț, Shakira a întâmpinat probleme legate de intimitatea familiei sale. În Barcelona, se confrunta adesea cu situații în care era urmărită de paparazzi, atât ea cât și copiii. Sperând că va scăpa de ochii curioșilor, s-a mutat peste Ocean, în Miami, însă nici aici nu are parte de liniștea dorită.

Pentru a se bucura de discreție, Shakira ar lua în calcul să se mute din nou. A luat în vizor Insula Fisher, unde se poate ajunge doar cu barca sau cu avionul. Locul are mai puțin de 1 kilometru pătrat, însă solista pune mai mult accent pe respectarea intimității sale.

ADVERTISEMENT

” (…) Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris într-o zi Shakira, pe rețelele de socializare, dorind să nu mai fie ”vânată” de jurnaliști.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A MURIT UNUL DINTRE marii fotbaliști ai României! Anunț trist pentru toată lumea...
A MURIT UNUL DINTRE marii fotbaliști ai României! Anunț trist pentru toată lumea sportivă
Prima țară din lume, fără bani. Se renunță la cash
Prima țară din lume, fără bani. Se renunță la cash
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!