Sport

Shaquille O’Neal se va bate cu un luptător legendar din UFC! În ce condiţii va avea loc lupta! Video

02.11.2018 | 16:05
Shaquille ONeal se va bate cu un luptator legendar din UFC In ce conditii va avea loc lupta Video

Shaquille O’Neal are o afinitate pentru sporturile de contact. Iar acum fostul baschetbalist se va bate în cuşcă. Şi nu cu oricine, ci cu un luptător de MMA. Forrest Griffin este adversarul lui Shaquille O’Neal. Fostul jucător de baschet şi-a anunţat intenţia de a lupta în UFC, fiind un suporter înfocat al artelor maţiale.

Fostul baschetbalist al celor de la Los Angeles Lakers are un show de televiziune în care prezintă personaje celebre din sport şi nu numai. Ultimul pe listă a fost Forrest Griffin, un luptător care a intrat în istoria UFC-ului. Cei doi au filmat şi un spot, în care Shaquille O’Neal anunţă când va avea loc marea luptă. Din pacate ea va fi doar filmată şi nu va fi deschisă publicului.

Lupta lui Shaquille O’Neal cu Forrest Griffin va avea loc după regulile din MMA

Fostul jucător de baschet, ajuns la 46 de ani a prezentat imaginile într-o scurtă prezentare făcută în show-ul său “Big Chicken Shaq”. Urmează şi înregistrarea integrală a luptei într-un episod viitor. Shaquille O’Neal la cei 2 metri şi 16 centimetri ai săi este cunoscut ca fiind un obişnuit cu luptele. Fostul baschetbalist este şi acum voluntar în rezervă în cadrul poliţiei din Los Angeles. În emisiunea sa, colosul de 150 de kilograme prezintă deseori antrenamente la sala de luptă. Shaquile O’Neal a negociat şi cu şeful UFC Dana White o eventuală colaborare pentru câteva lupte.

NEXT ON BIG CHICKEN SHAQ: SHAQ TAKES THE OCTAGON

Are you ready for some serious Shaq-Fu at UFC? Tune in Saturday to see Shaquille O' Neal hit the cage.

Gepostet von Big Chicken Shaq am Donnerstag, 1. November 2018

Shaquile O’Neal s-a retras din baschet în urmă cu 7 ani, pe când evolua la Chicago Bulls. O’Neal a făcut istorie în NBA pentru Los Angeles Lakers, echipă cu care a câştigat 3 titluri de campion al în perioada 2000-2002. Big Shaq mai are un campionat cucerit şi cu Miami Heat în 2006. Americanul a fost ales de 15 ori în echipa NBA All-Star Game, de 3 ori fiind declarat MVP-ul partidei.

  • 28.596 de puncte a marcat Shaquille O’Neal în toată cariera sa în NBA, fiind pe locul 8 all-time