Sport

Shaquille O’Neal, uimit de noul colos al handbalului: “Ce se întâmplă?”

17.01.2021 | 21:35
Shaquille ONeal uimit de noul colos al handbalului Ce se intampla
ADVERTISEMENT

Shaquille O’Neal fostul jucător de baschet, a rămas și el uimit de noul colos din handbalul mondial congolezul Gauthier Mvumbi, care se remarcă la Campionatul Mondial din Egipt.

Colosul din Congo are un fizic impresionant, cu o înălțime de 1,92 și o greutate de 115 kilograme, Gauthier Mvumbi își domină adversarii de pe teren.

ADVERTISEMENT

Fizicul său ieșit din comun i-a făcut pe fanii sportului să-l compare cu celebrul Shaquille O’Neal, fosta vedetă din NBA.

Shaquille O’Neal uimit de noul colos al handbalului: “Ce se întâmplă?”

Baschetbalistul american Shaquille O’Neal i-a trimis personal un mesaj congolezului Mvumbi, imediat după ce a văzut imaginile de la mondiale: ”Se zice că ești Shaq al handbalului, ce se întâmplă?”, i-a transmis “Shaq” prin intermediul unui clip video.

ADVERTISEMENT

Gauthier Mvumbi a fost și el uimit de evenimentele petrecute după meciul cu Argentina, celebritatea venind instant: “Nu am crezut niciodată că voi trăi așa ceva. Vreau să profit la maximum, să mă distrez cât mai mult la acest campionat mondial”, a declarat handbalistul congolez.

Acesta a evoluat 11 minute în meciul cu Argentina, timp în care a înscris de patru ori din patru încercări de la 6 metri, oferind și o pasă de gol, însa insuficient pentru o victorie a naționalei sale care a fost învinsă cu scorul de 28-22.

ADVERTISEMENT

Mvumbi i-a răspuns lui Shaquille: “Mulțumesc idolului meu pentru susținere”

Congolezul i-a răspuns imediat lui Shaquille O’Neal după mesajul trimis, declarând ca baschetbalistul american a fost un idol pentru el în carieră: “E un vis devenit realitate, pe care nu credeam că o voi trăi. Mulțumesc idolului meu pentru susținere

Nu prea înțeleg ce se petrece, dar știu ce trebuie să spun: trăiește-ți visul și luptă pentru ceea ce ești”, a postat pe rețelele de socializare Gauthier Mvumbi Thierry.

ADVERTISEMENT

Fără să aibă o carieră la nivel de club care anunța o participare la un Mondial, Mvumbi spune că se bucură de momentele unice prin care trece în aceste momente: “Trebuie să ne bucurăm pentru asta. Adversarii au tot două mâini și două picioare. Scopul e să te distrezi, să trăiești competiția la maximum”.

ADVERTISEMENT