ADVERTISEMENT
Life

Sharon Stone, dezvăluire inedită. Cine este actorul care sărută cel mai bine

Autor: Alexa Serdan | 24.09.2020 | 11:09
Sharon Stone, dezvăluire inedită. Cine este actorul care sărută cel mai bine
Sharon Stone, dezvăluire inedită. Cine este actorul care sărută cel mai bine. Sursa foto: Instagram.com

Sharon Stone, și-a creat de-a lungul carierei sale în lumea cinematografică o imagine de femeie fatală, făcând recent câteva dezvăluiri inedite din spatele camerei de luat vederi. Deținătoarea Globului de Aur a dezvăluit care este actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Actrița, care are o carieră de peste patru decenii, a mărturisit că este vorba de unul dintre artiștii pe care-i apreciază enorm și chiar a fost îndrăgostită la un moment dat de acesta. Vedeta spune că sărutul cu Robert De Niro a avut un impact puternic emoțional asupra sa.

„Pentru mine, Robert De Niro este de departe actorul care sărută cel mai bine. [Bob] este actorul pe care l-am admirat cel mai mult”, a declarat Sharon Stone în emisiunea Watch What Happens Live, relatează filmnow.ro.

ADVERTISEMENT

Sharon Stone, dezvăluire de senzație. Care actor sărută excelent

„Tot ce-mi doream era să pot sta la aceeași masă cu el și să fiu puternică. Poate și pentru că îl plăceam atât de mult, sărutul cu el a avut un așa impact”, a completat actrița în vârstă de 62 de ani, mai arată sursa citată.

Sharon Stone a mărturisit că sărutul cu Robert De Niro nu poate fi comparat cu nimeni pentru că a fost unul fabulos. În plus, vedeta americană a ținut să glumească și a precizat că ar fi putut să o lovească cu un ciocan în cap, că tot ar fi fost încântată.

ADVERTISEMENT

„Ca actriță eram atât de îndrăgostită de el. A fost fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara.

Pe lângă acel moment, toate celelalte săruturi din filmele mele au fost… banale”, a mai spus starul de la Hollywood care a jucat în „Basic Instinct” și „Total Recall”.

ADVERTISEMENT

Cei doi mari actori au jucat împreună în producția „Casino” (1995), rol care i-a adus frumoasei blondine singura nominalizare la Premiile Oscar.

Actrița originară din Pennsylvania a interpretat rolul lui Ginger McKenna, în timp ce Robert De Niro era Sam ”Ace” Rothstein.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!