Life

Sharon Stone, imagine de infarct la 65 de ani. Cum s-a pozat diva

Sharon Stone a postat o imagine de infarct în mediul online. La 65 de ani, actrița și producătoare are o siluetă de invidiat.
26.05.2023 | 17:12
Sharon Stone imagine de infarct la 65 de ani Cum sa pozat diva
Cum s-a pozat Sharon Stone la 65 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sharon Stone are 65 de ani, însă are o siluetă impecabilă la această vârstă. Actrița s-a fotografiat în costum de baie și i-a surprins pe internauți cu felul în care arată.

Cum s-a pozat Sharon Stone la 65 de ani. Actrița, imagine de infarct

Actrița și producătoarea de film americană reușește să se mențină în formă maximă la 65 de ani și se pare că și-a păstrat trăsăturile fizice la fel de bine ca în tinerețe.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că are o siluetă de invidiat la vârsta ei, Sharon Stone s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese. Vedeta a optat pentru un imprimeu cu leopard, iar costumul i-a pus în evidență trupul tonifiat.

De altfel, nu este pentru prima dată când actrița din filmul “Basic Instinct” se fotografiază în acest fel. Vara trecută, vedeta s-a pozat într-un costum de baie cu imprimeu colorat, tot din două piese.

ADVERTISEMENT

Datorită stilului de viață sănătos pe care îl are, actrița a reușit să-și mențină silueta. La un moment dat, Sharon Stone a vorbit despre metodele care o ajută să arate atât de bine.

Sharon Stone costum de baie
Sharon Stone arată impecabil în costum de baie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce dietă are Sharon Stone

Pentru a avea această siluetă, actrița și producătoarea este nevoită să facă anumite sacrificii. Sharon Stone face regulat exerciții fizice, dar are și o dietă echilibrată.

ADVERTISEMENT

În dieta actriței se regăsesc doar alimente cu glicemie scăzută, cum ar fi legume, quinoa sau linte. În același timp, și proteinele sunt foarte importante, iar vedeta optează pentru carne slabă, pește sau ouă.

De asemenea, actrița evită alimentele procesate, lactatele, produsele care conțin gluten și cofeină. Cu toate acestea, adoră chipsurile și le consideră plăcerea ei vinovată, pentru că nu se poate abține de la ele.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că dieta ei se bazează pe alimente cât mai sănătoase, vedeta este atentă și la băuturile pe care le consumă. De exemplu, actrița are grijă să se hidrateze mult și nu consumă alcool, la fel ca Madonna.

“Nu am băut niciodată mult. Dar cu ani în urmă, mă antrenam şi îmi doream foarte mult să fiu în formă. Am văzut-o pe Madonna, aşa că l-am întrebat pe antrenorul meu, ce face ea pentru a fi atât de în formă?

Nu cred că bea alcool, a răspuns el. Atunci am decis să încerc să le elimin şi eu timp de 3 luni. Şi am observat o diferenţă uriaşă”, a declarat Sharon Stone acum ceva timp, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: