Life

Sharon Stone, vedeta din Basic Instinct, victima unei erori medicale uriașe: ”Nu vă lăsați”

Sharon Stone, vedeta din Basic Instinct, a fost victima unei erori medicale uriașe. Actrița a spus că trebuie să facă o nouă operație.
04.11.2022 | 11:28
Sharon Stone vedeta din Basic Instinct victima unei erori medicale uriase Nu va lasati
Sharon Stone, vedeta din Basic Instinct, victima unei erori medicale uriașe. Foto Colaj Fanatik / Captură Instagram și Pixabay
ADVERTISEMENT

Sharone Stone a fost victima unei erori medicale. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că s-a confruntat cu dureri îngrozitoare.

Sharon Stone, victima unei erori medicale uriașe

Din cauza erorilor medicale, Sharon Stone a precizat că va fi nevoită să fie supusă unei operații. Actrița urmează să fie operată după 21 de ani de la momentul în care a avut o hemoragie cerebrală și un accident vascular cerebral care aproape au ucis-o.

ADVERTISEMENT

Actrița din Basic Instinct a povestit pe rețelele de socializare ca i-a fost pus din nou un diagnostic greșit și are dureri foarte mari. Dar durerile intense pe care le avea au fost abia începutul problemelor pentru că, atunci când a mers la un alt medic, Sharon Stone a aflat că este nevoie să se opereze deoarece are o tumoare fibroasă mare.

Tumoarea care s-a dezvoltat în trupul actriței este în zona uterului și a fost găsită după ce inițial i-a fost pus un diagnostic greșit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Sharon Stone și-a încurajat urmăritorii să meargă întotdeauna să ceară o a doua opinie medicală pentru că le poate salva viața.

Ce a postat vedeta
Ce a postat vedeta. foto Instagram

Sharon Stone, multe probleme de sănătate și experiențe dificile. Când se va recupera după operație

În același timp, faimoasa actriță de la Hollywood a a spus urmăritorilor că se simte bine și că urmează să aibă o perioadă de recuperare de până la 6 săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Am avut din nou un nou diagnostic greșit și o procedură incorectă. De această dată cu o dublă epidurală. Cu o durere tot mai acută, am mers să cer o a doua opinie: am o tumoare fibroidă mare care trebuie să fie eliminată.

Doamnelor în special, nu vă lăsați păcălite. Cereți o a doua opinie. Vă poate salva viața. O să dureze 4-6 săptămâni până la recuperarea completă. Vă mulțumesc pentru grija voastră. Totul este bine”, a scris ea.

ADVERTISEMENT

Sharon Stone a suferit mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și chiar unele experiențe care au dus-o în pragul morții, despre care a vorbit în autobiografia sa “The Beauty of Living Twice” din 2021.

Actrița a avut tumori benigne gigantice, a suferit un accident vascular cerebral și hemoragie cerebrală în același an. Actrița a mai fost lovită de fulger când era mică și și-a tăiat gâtul cu o sârmă.

ADVERTISEMENT