Life

Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă

Shonka Dukureh, cântăreața de blues și actrița care i-a dat viață lui Willie Mae Big Mama în filmul Elvis, a murit. Vestea a fost confirmată de apropiați.
22.07.2022 | 10:48
Shonka Dukureh actrita din filmul Elvis gasita moarta in casa
Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, a murit. Cântăreața de blues avea 44 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a interpretat un rol principal în producția regizată de australianul Baz Luhrmann. Artista în vârstă de 44 de ani a fost găsită moartă în casă, trupul neînsuflețit fiind descoperit de unul dintre copiii săi.

Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, a murit. Cântăreața de blues avea 44 de ani

Shonka Dukureh, actrița care a interpretat-o pe Willie Mae Thornton în recentul film lansat de Baz Luhrmann, Elvis, a încetat din viață în cursul zilei de joi, 21 iulie 2022. Cântăreața avea numai 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Primele informații făcute publice de poliția din Nashville arată că vedeta a fost găsită decedată în locuința pe care o împărțea cu cei doi copii ai săi. Datele preliminare arată că artista a murit din cauze naturale.

Nu există suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni, însă cauza morții va fi precizată cu exactitate abia după rezultatul autopsiei.

ADVERTISEMENT

Cine a fost cântăreața Shonka Dukureh

Shonka Dukureh o înfățișează pe Big Mama, o cântăreață de R&B, în filmul Elvis. Mai exact, este vorba de primul artist care a înregistrat piesa Hound Dog în februarie 1953. Trei ani mai târziu melodia era făcută celebră de renumitul Elvis Presley.

Melodia apare pe coloana sonoră a producției și în videoclipul piesei Vegas a formației Doja Cat. În plus, regretata cântăreață a cântat cu trupa americană în timpul festivalului de muzică Coachella din luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Shonka Dukureh a fost lăudată pentru prestația din filmul Elvis, despre care a vorbit chiar cu o săptămână înainte de a-și pierde viața. La momentul morții lucra la primul ei album integral de studio, un tribut adus genului blues.

„Recunoștința este locul în care trăiesc pentru că bunica, mama, familia m-au modelat și mi-au insuflat asta. Nu este o postură, sunt omul care recunoaște lucrurile bune. 

ADVERTISEMENT

Nu avem nicio garanție, dar atunci atunci când le întâlnim trebuie să avem recunoștință, recunoștința este singura pe care o putem exprima”, spunea actrița din Elvis, notează CNN.

ADVERTISEMENT