Sport

Show de zile mari la nunta nepotului lui Gigi Becali! Finanțatorul lui FCSB, prezent la cel mai important eveniment din viața lui Lucian Becali

Gigi Becali e într-o continuă sărbătoare. Nepotul său preferat, Lucian, s-a căsătorit cu Iulia Florescu, iar evenimentul a fost unul de zile mari.
03.10.2021 | 17:45
Show de zile mari la nunta nepotului lui Gigi Becali Finantatorul lui FCSB prezent la cel mai important eveniment din viata lui Lucian Becali
Show de zile mari la nunta lui nepotului lui Gigi Becali! Finanțatorul lui FCSB, prezent la cel mai important eveniment din viața lui Lucian Becali. FOTO: playtech.ro
ADVERTISEMENT

Cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Bucureștiului, Lucian Becali a decis să își unească destinele cu jumătatea sa, Iulia Florescu. Cei doi s-au căsătorit religios, sâmbătă, 2 octombrie, în jurul orei 13:30.

Nepotul lui Gigi Becali și aleasa inimii lui sunt împreună de patru ani de zile, iar cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, după ce cununia civilă a avut loc anul acesta, la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT

Lucian Becali s-a însurat cu Iulia Florescu! Chef și voie bună la nunta nepotului preferat al lui Gigi Becali

Evenimentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce FCSB a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, din Liga 1, scor 1-0, echipă patronată de nașul lui Lucian, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a văzut de la TV partida de la Ploiești, dar la nunta nepotului să nu a putut să nu își facă apariția.

Cununia civilă dintre Lucian Becali și Iulia Florescu a avut loc la biserica Sf. Spiridon, din București, nașii de căsătorie ai cuplului fiind omul de afaceri Gheorghe „Gigi” Alexa și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Alături de Gigi Becali, la nuntă au fost prezenți și alți membri importanți ai familiei finanțatorului de la FCSB și apropiați, cum ar fi Teodora, fiica sa, alături de soțul ei, Teodor Mincu, Marius „Mache” Ianuli, Ionuț Luțu, Vasile „Vasi” Geambazi sau Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa.

Gigi Becali, la nunta lui Lucian Becali. FOTO: George Chendru Gudi

Cine a cântat la nunta lui Lucian Becali

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un restaurant din afara Bucureștiului, la intrarea în Ploiești, chiar orașul în care și-a disputat ultimul meci echipa lui Gigi Becali, FCSB, și la care au participat 300 de invitați.

ADVERTISEMENT

Evident că, pe lângă dansul mirilor, de la eveniment nu au putut lipsi cheful și voia bună. Dacă Lucian și Iulia au plutit pe ringul de dans pe o piesă romantică, petrecerea a continuat apoi cu muzică machedonească, dar și cu manele.

Atmosfera a fost întreținută de celebrul artist aromân, Pindu, de formația Steaua di Vreari, care a cântat și la nunta Simonei Halep, dar și de către Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

Lucian Becali a contestat deciziile luate la FCSB de Gigi Becali

Gigi Becali și Lucian nu au fost mereu în cele mai bune relații, cel puțin când vine vorba de fotbal. Nepotul latifundiarului din Pipera s-a arătat dezamăgit, prin postări pe site-urile de socializare, de deciziile care se iau la FCSB.

În 2019, cei doi s-au contrat după ce Gigi Becali l-a numit în funcția de antrenor principal pe Mihai Teja.

„Dacă vrem să ne întărim în dragoste trebuie să mergem la biserică. Eu am stat doar la biserică. Nu mă interesează altceva. În aceste zile vreau doar să fiu liniștit. Biserică, biserică și atât (…) – Nepotul dumneavostră e tânăr, a mers în club, a ales să petreacă și el cu cei de vârsta lui… – Nu vorbesc cu nepotul meu! Mă rog pentru el că e mai rătăcit, dar nu vorbesc cu el.

Eu nu vorbesc, pentru că dacă e în familia mea, eu îl iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu el! (..) Il iubesc ca pe copilul meu, pentru că îl pun primul la rugăciune, înainte de fetele mele, deși nu vorbesc cu el”, declara, la acea vreme, Gigi Becali.

  • 300 de invitați au avut la nuntă Lucian Becali și Iulia Florescu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,90 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT