Sport

Show făcut de fanii lui Rangers înaintea meciului cu Liverpool. Suporterii au aprins torțe și fumigene în oraș. Video

Fanii lui Rangers și-au făcut simțită prezența în Anglia, pentru derby-ul cu Liverpool, din grupele UEFA Champions League.
04.10.2022 | 22:05
Show facut de fanii lui Rangers inaintea meciului cu Liverpool Suporterii au aprins torte si fumigene in oras Video
Show făcut de fanii lui Rangers înaintea meciului cu Liverpool. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Suporterii vicecampioanei Scoției au aprins mai multe torțe și fumigene în Liverpool, scandând numele echipei iubite.

Show făcut de fanii lui Rangers înaintea meciului cu Liverpool

Fanii lui Rangers au făcut un show de zile mari înaintea meciului cu Liverpool, mai exact pe străzile orașului, înainte de startul confruntării. Aceștia au cântat și au aprins mai multe torțe și fumigene.

ADVERTISEMENT

După primele două runde din grupele Champions League, Rangers se află pe ultimul loc, fără niciun punct, în timp ce Liverpool ocupă locul doi, cu trei puncte, la egalitate cu Ajax, Napoli fiind liderul grupei.

Cele două s-au întâlnit ultima dată în 2011, la un meci amical, când Rangers s-a impus simplu, scor 1-0. În acel meci evolua și Steven Gerrard, fostul antrenor al lui Rangers și idol de pe „Anfield”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să muncești!”

Jurgen Klopp a vorbit despre perioada mai slabă prin care trece Liverpool și i-a dat exemplu pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care au trecut și ei prin momente mai puțin plăcute în cariera de fotbaliști.

„Oamenii pot întreba cum se poate ca acești jucători să nu mai aibă încredere. Credeți că încrederea lui Ronaldo este la un nivel ridicat în acest moment? Iar el a fost ani de zile cel mai bun jucător din lume.

ADVERTISEMENT

Acum lucrurile nu merg în favoarea lui, nu mai e la fel. Ni se întâmplă tuturor. Nici Lionel Messi nu a fost același jucător sezonul trecut”.

„Trebuie să muncești, să iei lucrurile mici și să faci pași în direcția cea bună. Să fii pregătit când revine încrederea.

ADVERTISEMENT

Într-un sport individual te poți lupta cu asta. Într-un sport de echipă trebuie să o facă toată lumea și este mai complicat”, a mai spus Jurgen Klopp în cadrul unei conferințe de presă.

Liverpool nu a mai câștigat în Premier League de pe data de 31 august, de la un meci cu Newcastle, scor 2-1.

ADVERTISEMENT