Sport

Show în direct cu maneaua care a înnebunit România! Dumitru Dragomir, reacție fabuloasă: „Bravo, băi băiatule” / „Nea Mitică dansa cu picioarele pe sub masă”

A fost show la MAX Profețiile lui Mitică, chiar dacă naționala a fost eliminată de la Euro 2024. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au făcu show pe ritmuri de manele
07.07.2024 | 13:50
Show in direct cu maneaua care a innebunit Romania Dumitru Dragomir reactie fabuloasa Bravo bai baiatule  Nea Mitica dansa cu picioarele pe sub masa
Show în direct cu maneaua care a înnebunit România! Dumitru Dragomir, reacție fabuloasă: „Bravo, băi băiatule” / „Nea Mitică dansa cu picioarele pe sub masă” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a fost eliminată de la Euro 2024, dar înfrângerea cu Olanda, scor 0-3, nu le-a stricat buna dispoziție românilor. Conaționalii noștri au făcut show în Germania, acolo unde au fost în număr de peste 30 de mii la fiecare meci al „tricolorilor”, iar manelele au fost la putere.

Show în direct cu maneaua care a înnebunit România! Dumitru Dragomir, reacție fabuloasă: „Bravo, băi băiatule” / „Nea Mitică dansa cu picioarele pe sub masă”

Ritmurile balcanice au ajuns până la București și maneaua lui Nikos Drăgulina – „Să susținem tricolorii” l-a cucerit pe Dumitru Dragomir, care a făcut show la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„I-am spart p-ăștia cu manelele. Mă sună frizerția. ‘Domnul Horia, am văzut știre la voi, tricolorii au dansat în vestiar pe maneaua devenită virală. Băiatul e vărul meu, Nikos Drăgulina, el a făcut maneaua aia celebră. Ziceți și de vărul meu, de Nikos Drăgulina, vă rog frumos’.

Și mă gândeam câtă dreptate ai avut. Cu manelele astea am cucerit lumea. ia să punem și noi maneaua asta Nikos Drăgulina – Să susținem tricolorii! Cred că are coadă ăsta acum, cum a fost și cu Babasha. Habar nu aveam cine e Nikos Drăgulina, acum a ajuns celebru și Nikos Drăgulina”, a transmis Horia Ivanovici, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

„Cică le-a făcut melodie și lui FCSB”

„Am fost la Madrid și m-a dus cineva să văd un club deosebit. Voiam să fac cu cineva la mare un club, să concurez cu Nuba, cu ăștia. Sunt prietenii mei toți. Și când m-am dus acolo nu mi-a venit să cred. Numai manele românești.

‘Bă, în ce club sunt eu mă aici?’ Erau 2000 de oameni. Dansau pe manelele alea românești. Păi du-te tu la Mamaia să vezi, du-te la Nuba, la Fratelli. E nebunie. Fără manele, n-ai cum, nu există distracție. Există nuntă fără manele?”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Cică e nebunie pe Tik Tok cu melodia asta. Bravo, băi, Nikos. Nu știam, băiatul are 33 de ani, mi-a zis verișoara lui, frizerița. El își compune melodiile, dar a spart tot cu asta Să susținem tricolorii. Ce frumos sună ‘Ne-ai câștigat respectul, bravo Edi Iordănescu’. Frumos!

Cică le-a făcut melodie și celor de la FCSB că au câștigat campionatul. Talentat! Să îl vedeți pe nea Mitică cum dansa pe manele, cu picioarele pe dedesubt. Îți place asta? E hit?”, a întrebat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Da, bravo, băi, băiatule!”, a venit răspunsul prompt al lui nea Mitică.

MANEAUA CARE L-A DAT PE SPATE PE MITICA DRAGOMIR pentru Olanda - Romania

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Doctoriţa ucisă la Brăila, înmormântată la Chişinău. Fratele ei este un jurist notoriu
Doctoriţa ucisă la Brăila, înmormântată la Chişinău. Fratele ei este un jurist notoriu
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul