ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Show înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Galeria Științei a cântat la antrenamentul echipei. Video

Autor: Razvan Iova - Craiova | 28.04.2021 | 18:00
Show înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Galeria Științei a cântat la antrenamentul echipei. Video
Fanii olteni au făcut show la antrenamentul Universităţii. FOTO: FANATIK

Galeria Științei pregătește un moment special înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Trupa lui Marinos Ouzounidis va avea o surpriză de partea fanilor. Aceștia vor merge să îi încurajeze pe Bancu și compania înaintea unui meci care se anunță foarte important pentru suflarea alb-albastră.

ADVERTISEMENT

UPDATE ora 18:00 / Fanii Universităţii Craiova s-au ţinut de promisiune şi au mers la stadion pentru a-şi încuraja favoriţii. Câteva zeci de suporteri au cântat, au scandat şi au afişat un banner pe care scria „Din generaţie în generaţie, de vreţi să fiţi amintiţi, luptaţi, învingeţi, faceţi-ne fericiţi!“.

Jucătorii Craiovei nu au rămas datori fanilor şi au ieşit în faţa lor, cântând şi aplaudând alături de ei.

Bannerul afişat de galeria olteană. FOTO: FANATIK
Bannerul afişat de galeria olteană. FOTO: FANATIK
Nu au lipsit fumigenele. FOTO: FANATIK
Nu au lipsit fumigenele. FOTO: FANATIK

ADVERTISEMENT

Ştire iniţială 28 aprilie, ora 09:10

După victoria de la Cluj, oltenii au prins din nou curaj și speră că pot răsturna calculele la titlu și să aducă „cinciul” în Bănie, dar au de recuperat un handicap destul de mare.

Cu șapte meciuri înainte de finalul campionatului, FCSB are cinci puncte avans față de Universitatea, iar CFR Cluj are patru puncte, astfel că misiunea craiovenilor nu este deloc ușoară.

Galeria Științei pregătește un show înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Peluza Nord sună adunarea!

Fanii simt momentul bun al echipei și vor să fie cât mai aproape de fottbaliști, chiar dacă nu vor putea fi pe stadion la ora jocului dintre Universitatea Craiova – FCSB. Așa cum au făcut și în play-off-ul sezonului trecut, suporterii vor merge să își încurajeze favoriții.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova a postat pe pagina oficială de socializare un comunicat în care îi îndeamnă pe toți cei ce o iubesc pe Știința să meargă miercuri, la ora 17:45, în spatele tribunei oficiale a stadionului „Ion Oblemenco” pentru a le da o doză de moral băieților lui Marinos Ouzounidis:

𝗛𝗮𝗶 𝗹𝗮… 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁! Reluăm tradiția începută cu nopțile de vara din sezonul trecut care ne-au dus atât de aproape de 𝟱-𝘂𝗹 mult dorit. Miercuri, de la ora 17:45, ne vedem la Stadion în spatele tribunei oficiale să îi încurajăm pe băieți după ultimul antrenament înaintea unei noi finale. Dacă tot au reapărut cooperativele și sunt toate împotriva Craiovei, noi trebuie să le arătăm băieților că suntem alături de ei în această luptă.

ADVERTISEMENT
Peluza Nord postare
Postarea celor de la Peluza Nord Craiova

Cum stadioanele rămân închise această rămâne cea mai bună modalitate de a fi aproape de băieți și de a îi motiva. Haide mâine la stadion să arătăm lumii că în ciuda faptului că tribunele rămân goale 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗢𝗹𝘁𝗲𝗻𝗶𝗮 𝗯𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝘂𝗻𝗶𝘀𝗼𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂  Știința. 5-ul este posibil chiar în acest sezon”, stă scris în postarea Peluzei Nord Craiova.

Spectatorii ar putea fi lăsați pe stadioane spre finalul play-off-ului, însă doar în condiții stricte

România va găzdui meciuri de la Campionatul European și, deocamdată, „Arena Națională” va fi deschisă în proporție de 25 la sută. Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că nu este exclus ca în finalul play-off-ului și al play-out-ului să existe anumite meciuri test, însă condițiile vor fi stricte.

ADVERTISEMENT

„După intervenţia domnului Novak, care a comunicat că şi-ar dori un număr de meciuri-test pentru Euro-2020, ne-am manifestat intenţia de sprijini această idee spre finalul play-off-ului, respectiv play-out-ului. Ne-am dori foarte mult să avem o dată certă pentru revenirea fanilor, există o anumită presiune şi eu sunt sigur că o dată clară i-ar încuraja. 

Cu siguranţă că vom putea vorbi de spectatori începând cu iulie 2021, în momentul în care se va relua sezonul următor. În sezonul acesta dacă vor exista meciuri, vor fi doar nişte meciuri-test, fix pe regulile de la Euro-2020, cu testare rapidă, corturi de testare,” a declarat Justin Ștefan, marți, într-o conferință de presă.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!