Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Show la Fanatik SuperLiga! Horia Ivanovici și Adrian Mutu au cântat imnul Rapidului împreună. Video exclusiv

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga și Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, au cântat imnul giuleștenilor la finalul ediției a doua.
31.10.2022 | 18:20
Show la Fanatik SuperLiga Horia Ivanovici si Adrian Mutu au cantat imnul Rapidului impreuna Video exclusiv
Show la Fanatik SuperLiga! Horia Ivanovici și Adrian Mutu au cântat imnul Rapidului împreună. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moment inedit la finalul ediției a doua a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Antrenorul Rapidului, care vine după o victorie importantă cu cei de la CFR Cluj, a cântat imnul din Giulești împreună cu Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii.

Show la Fanatik SuperLiga! Adrian Mutu cântă imnul Rapidului împreună cu Horia Ivanovici

În cea de-a doua ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, pe lângă invitații Ioan Andone, Andrei Trifan și Robert Niță, și-a făcut apariția și Adrian Mutu, fostul mare fotbalist al României, actualmente antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Cu o zi în urmă, echipa pregătită de „Briliant”, s-a impus în fața campioanei României, CFR Cluj, cu scorul de 2-1 într-un meci în care conducerea ardelenilor a criticat arbitrajul lui Cătălin Popa.

Totuși, la finalul emisiunii, Adrian Mutu nu a ezitat și i s-a alăturat lui Horia Ivanovici. În platou a început să răsune imnul Rapidului, iar cei doi au cântat timp de aproximativ 2 minute versuri din cântecul formației din Giulești.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, sânge „alb-vișiniu”: „Cum să nu știu imnul Rapidului? Și fiul meu Tiago îl știe”

Venit la începutul lunii martie pe banca Rapidului, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Adrian Mutu s-a atașat repede de clubul „alb-vișiniu”.

Cel mai bun marcator din istoria naționalei României la egalitate cu Gică Hagi (35 de goluri), Adrian Mutu a transmis în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că știe imnul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, „Briliantul” a dezvăluit că și fiul său cel mic, Tiago, este un fan înfocat al Rapidului. În vârstă de 5 ani, Tiago iubește fotbalul și îi susține pe giuleșteni. „Cum să nu știu imnul Rapidului? Și fiul meu Tiago îl știe”, a declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, face fotbal la Rapid

Nu e de mirare că Tiago știe imnul Rapidului. Antrenorul giuleștenilor a dezvăluit luna trecută că fiul său cel mic este îndrăgostit de fotbal și crede că o să-i calce pe urme. „Fiul meu, Tiago, joacă de o lună și ceva la Rapid. Îmi calcă pe urme când o să joace la o echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT

L-am adus la antrenamente de vreo două săptămâni pe Tiago. E mic, dar îi place, e înnebunit după fotbal. Face de două ori pe săptămână, dar el ar vrea zilnic. Toată ziua cere doar mingea. Când ajungem acasă, chiar și după antrenament, sare pe mine, ‘Hai, facem un fotbal?’. Abia îl domolesc”, povestea Adrian Mutu, în luna septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: