ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Show pirotehnic pe stadion înaintea meciului UTA – FC Voluntari! Fanii nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea. Video

Autor: Traian Terzian | 28.08.2020 | 18:04
Show pirotehnic pe stadion înaintea meciului UTA - FC Voluntari! Fanii nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea. Video
Show pe stadion făcut de suporteri la Arad cu o zi înaintea meciului UTA - Voluntari, din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: uta-arad.ro

Show pe stadion făcut de suporteri la Arad cu o zi înaintea meciului UTA – Voluntari, din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Arădenii se pregătesc de debutul oficial pe noua arenă Francis Neuman, acesta fiind și primul joc pe teren propriu în Liga 1 după o pauză de 12 ani.

UTA Arad a debutat cu dreptul în noul sezon din Casa Pariurilor Ligii 1, reușind să plece de la Ovidiu cu un punct, după 1-1 cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Suporterii au făcut show pe stadion înainte de UTA – Voluntari

Cu o zi înaintea meciului UTA – Voluntari, din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1, jucătorii formației arădene au avut parte de un show pirotehnic la stadion din partea fanilor. Aceștia au pătruns în tribune, au scandat, au cântat și au aprins torțe.

Posted by UTA Arad on Thursday, August 27, 2020

Fotbaliștii de la UTA au mers și i-au salutat, apoi au început antrenamentul condus de Laszlo Balint. Arădenii vizează prima victorie de la revenirea în Liga 1, mai ales că au fost printre cei mai activi în această vară pe piața transferurilor.

ADVERTISEMENT

Deși atașamentul fanilor față de echipă este unul de apreciat, din filmare se vede că suporterii nu au respectat nicio regulă impusă de autorități în plină pandemie de coronavirus. Aceștia nu au purtat măști de protecție și nici nu au păstrat distanțarea socială.

Fanii formației bănățene au sperat că vor putea fi prezenți în tribune la partida cu FC Voluntari, programată vineri, de la ora 21:00, după ce DSP Arad a anunțat că partidele celor de la UTA, de pe noua arenă, ar putea fi urmărite de 500 de spectatori, iar toate normele de siguranță pot fi respectate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a fost lansată această posibilitate, premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema de așa ceva deocamdată. Șeful Guvernului a glumit și a pus acest anunț pe seama entuziasmului provocat de promovarea echipei.

Finalizarea noii arene din Arad a adus în față multe discuții în contradictoriu. Mai mulți politicieni locali au spus că cheltuielile cu acest stadion nu sunt justificabile

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!