Fotbal intern

Show total în vestiarul Botoșaniului după victoria cu Dinamo! Video cu petrecerea moldovenilor

Autor: Alexandru Năstase | 17.02.2019 | 23:28
Jucătorii Botoșaniului au făcut și un selfie la finalul partidei cu Dinamo

A fost show total în vestiarul Botoșaniului după victoria cu Dinamo din Ștefan cel Mare, scor 2-1! Moldovenii au marcat două goluri de toată frumusețea și au scos din joc echipa lui Mircea Rednic. Haita nu mai are nicio șansă matematică de calificare în play off-ul campionatului, în ciuda unui debut perfect în 2019 cu două victorii. Elevii lui Liviu Ciobotariu au dat drumul la petrecere  la puțin timp după ultimul fluier al arbitrului.

Cătălin Golofca, autorul primului gol al Botoșaniului a fost cel care a postat pe o rețea de socializare un clip cu jucătorii lui Ciobotariu dansând și cântând alături de toți cei din staff-ul echipei. Moldovenii au acumulat 35 de puncte după 24 de jocuri în actuala stagiune și păstrează șanse mari să intre în play off. 9 victorii au cei de la Botoșani, 8 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri.

Show total în vestiarul Botoșaniului după victoria cu Dinamo!

FC Botoșani s-a impus în fața dinamoviștilor, deși câinii au deschis scorul în Ștefan cel Mare. Mattia Montini a fost cel care a înscris pentru echipa lui Rednic și galeria se aștepta la un meci mare din partea favoriților. La doar câteva minute distanță însă, Golofca, fostul jucător al FCSB-ului l-a învins pe portarul câinilor și a restabilit egalitatea după o incursiune personală în careul gazdelor. La pauză s-a intrat la egalitate, dar schimbările lui Rednic n-au avut menirea să impulsioneze ofensiva.

Mai mult de atât, Dinamo a mai încasat un gol. Montini putea să înscrie pentru câini, însă Botoșaniul a scăpat și a plecat pe contraatac. Mingea a ajuns în flancul stâng de atac al oaspeților, Diego Fabbrini a preluat, și-a căutat din priviri un coechipier, după care a luat decizia să continue de unul singur acțiunea. Italianul a driblat tot ce i-a ieșit în cale și l-a învins pe McDermott fără nicio emoție.

  • 9 victorii au elevii lui Ciobotariu în actuala stagiune
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!