Sport

Show-uri pirotehnice de senzaţie în Champions League. Ultraşii au făcut spectacol în PSG – Juventus şi Dortmund – Copenhaga

Spectacol de lumini și culori la meciurile din Champions League dintre Borussia Dortmund - FC Copenhaga și PSG - Juventus Torino.
07.09.2022 | 00:18
Showuri pirotehnice de senzatie in Champions League Ultrasii au facut spectacol in PSG  Juventus si Dortmund  Copenhaga
Spectacol de lumini și culoare la meciul dintre PSG și Juventus. Sursă foto: Facebook @Ultras World
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain a debutat cu dreptul în grupele UEFA Champions League și a câștigat cu 2-1 în fața celor de la Juventus Torino.

Spectacol total pe Parc des Princes în startul meciului dintre PSG și Juventus

Peluza unde stă galeria celor de la PSG pur și simplu s-a aprins în startul meciului cu Juventus Torino. Ultrașii au folosit torțe și artificii, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

ADVERTISEMENT

Din fericire nu a existat niciun incident, iar materialele pirotehnice nu au ajuns pe suprafața de joc, așa că partida nu a fost nevoită să fie întreruptă.

Jucătorii lui Christophe Galtier i-au răsplătit pe fani și au câștigat cu 2-1 în fața torinezilor. Kylan Mbappe a făcut spectacol și a reușit „dubla” în doar 22 de minute, servit de Neymar și Hakimi.

ADVERTISEMENT

Bătaie cu torțe și la Borussia Dortmun – FC Copenhaga

Suporterii Borussiei Dortmund i-au „bombardat” cu torțe pe suporterii danezi ai lui FC Copenhaga, care au venit în numă foarte mare la meciul din Germania.

Cele două grupuri au aruncat cu torțe dintr-un capăt în altul al stadionului, iar poliția a fost nevoită să intervină în sectorul ocupat de „vikingi”.

ADVERTISEMENT

Pe teren, Borussia Dortmun a câștigat clar, după ce s-a impus cu 3-0. Au marcat Reus, Raphael Guerreiro și Jude Bellingham.

Ultrașii Borussiei Dortmund și ai FC Copenhaga au făcut spectacol și în timpul meciului

Ultrașii celor de la FC Copenhaga s-au pregătit exemplar pentru meciul cu Borussia Dortmund. Suporterii au pregătit o coreografie cu stegulețe în culorile clubului și au aprins zeci de torțe în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Galeria Borussiei Dortmund a venit cu un răspuns pe măsură. Zeci și zeci de torțe au luminat cea mai mare peluză din Europa.

UEFA este extrem de strictă cu privire la folosirea materialelor pirotehnice, mai ales la meciurile din Champions League. Cluburile riscă cu siguranță o amendă consistentă sau chiar o suspendare.

Deși au fost folosite din belșug materialele pirotehnice, niciuna dintre torțe nu a ajuns totuși pe suprafața de joc.

ADVERTISEMENT