Life

Shurubel s-a întors la Vorbește lumea. Colegul Adelei Popescu s-a vindecat de COVID-19: „Au fost două săptămâni sălbatice”

Shurubel s-a întors la Vorbește lumea, după două săptămâni de absență. Colegul Adelei Popescu s-a vindecat de COVID-19.
27.09.2021 | 16:34
Shurubel sa intors la Vorbeste lumea Colegul Adelei Popescu sa vindecat de COVID19 Au fost doua saptamani salbatice
ADVERTISEMENT

Shurubel s-a întors la Vorbește lumea, după ce a stat în izolare 14 zile din cauza infectării cu coronavirus. Colegul Adelei Popescu se simte mai bine și este gata să-i distreze pe telespectatori în fiecare zi.

Prezentatorul și-a ocupat timpul cu diverse sarcini cât timp a stat acasă, în izolare. Acesta a povestit totul în cadrul ediției de astăzi a matinalului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Shurubel s-a întors la Vorbește lumea. Colegul Adelei Popescu s-a vindecat de COVID-19: „Au fost două săptămâni sălbatice”

Shurubel s-a întors la Vorbește lumea, după două săptămâni de izolare. Colegul Adelei Popescu și al lui Bogdan Ciudoiu s-a infectat cu COVID-19 și a lipsit de pe micile ecrane în această perioadă.

Acesta le-a povestit colegilor de platou și telespectatorilor cum și-a petrecut timpul în perioada petrecută la domiciliu.

ADVERTISEMENT

„Au fost două săptămâni de izolare. Am spălat lenjeria de pat de patru ori, am spălat vase la două zile. Au fost două săptămâni sălbatice”, a declarat Shurubel la Vorbește lumea.

Acum două săptămâni, Bogdan Ciudoiu i-a anunțat pe fani că și colegul său, Shurubel, va sta în izolare, la fel ca Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei”, spunea acesta la momentul respectiv.

La finalul perioadei de izolare, Adela Popescu și Shurubel și-au refăcut testele, iar rezultatul a fost negativ, astfel că aceștia au putut să revină pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a revenit la Vorbește lumea

Adela Popescu s-a întors și ea săptămâna trecută la matinalul de la Pro TV. Colegii de echipă au așteptat-o pe vedetă cu tort și flori, dar și cu doi invitați de excepție, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

Cei doi detectivi de la Masked Singer România au murdărit-o pe blondină cu tortul care a fost special pregătit pentru ea. Adela Popescu s-a amuzat și a procedat la fel cu Horia Brenciu.

Deși a încercat să se protejeze cât mai bine, Radu Vâlcan și fiul lor cel mic s-au îmbolnăvit și ei. Din fericire, prezentatorul de la Insula Iubirii este vaccinat anti-COVID, iar micuțul a făcut o formă ușoară.

„Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?».

Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru. Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala.

Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși”, spunea Adela Popescu despre infectarea cu coronavirus.

ADVERTISEMENT