Life

Shurubel s-a retras din radio. Motivul pentru care a luat această decizie

19.07.2020 | 15:46
Shurubel sa retras din radio Motivul pentru care a luat aceasta decizie
Shurubel s-a retras din radio. Motivul pentru care a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Shurubel (32 de ani), pe numele din buletin Andrei Lăcătuș, a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că se retrage din radio. După o carieră de 10 ani la Radio 21, actualmente Virgin Radio, tânărul a decis să ia o pauză, anunțul fiind făcut în direct, în ultima sa emisiune.

Vineri, 17 iulie, cunoscutul om de radio a transmis că-și dorește să înceapă o nouă etapă legat de viața sa profesională. Shurubel vrea să se axeze pe stand up comedy, să scrie scenarii și de ce nu, chiar versuri pentru melodii hip-hop.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta vrea să petreacă mai mult timp alături de oamenii dragi pe care spune că i-a neglijat în ultima perioadă, în special cu soția sa, Iulia. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut într-un decor de vis, la Cioplani, printre invitați numărându-se Amalia Năstase și Nicolle Stănese, fostă prezentatoare Pro TV.

Omul de radio Shurubel a luat o pauză. Care este motivul

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea”, a dezvăluit Shurubel motivul pentru care a renunțat la radio, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre planurile pe care le are mai departe, precizând că-și dorește să învețe comedie la nivel profesional. Așadar, vom auzi de el cât de curând pentru că vrea să dezvolte personaje și chiar să filmeze.

„De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop, de ce nu?

ADVERTISEMENT

Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia”, a completat omul de radio, conform sursei citate.

Cine este Shurubel și cum a ajuns o voce importantă în radio

Andrei Lăcătuș s-a născut în București și s-a apucat de radio încă din perioada în care era elev al Colegiului Național Gheorghe Lazăr. Primii ascultători au fost chiar colegii de liceu pentru că postul de radio la care „lucra” emitea doar pe holuri.

ADVERTISEMENT

Ionuț Bodonea, cunoscut la vremea respectivă ca DJ Zap, a fost primul coleg de radio al lui Shurubel. Ulterior, în timpul facultății, în anul 2007, Shurubel a ajuns la un radio pentru studenți, iar 3 ani mai târziu semna primul lui contract cu un radio național.

Așadar, Shurubel a lucrat timp de 10 ani de Radio 21 care câțiva ani mai târziu și-a schimbat numele în Virgin Radio, post de la care pleacă acum. Omul de radio se gândește să își ia un an sabatic pentru a se ocupa mai mult de planurile personale.

ADVERTISEMENT