Life

Shurubel și Bogdan Ciudoiu, de la Vorbește lumea, dezvăluiri despre salariul Andreei Esca: „Am văzut contractul ei”

Shurubel și Bogdan Ciudoiu, colegii Adelei Popescu la Vorbește lumea, au făcut dezvăluiri despre salariul Andreei Esca. Ce au spus despre suma primită de știrista de la Pro TV?
13.07.2022 | 16:18
Shurubel si Bogdan Ciudoiu de la Vorbeste lumea dezvaluiri despre salariul Andreei Esca Am vazut contractul ei
Shurubel și Bogdan Ciudoiu au făcut dezvăluiri despre salariul Andreei Esca. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Salariul pe care Andreea Esca îl primește de la Pro TV este unul dintre cele mai discutate subiecte din lumea mondenă. De-a lungului timpului s-au vehiculat multe sume. Shurubel și Bogdan, de la Vorbește lumea, au făcut, la rândul lor, dezvăluiri despre colega lor de la Pro TV.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au făcut dezvăluiri despre salariul Andreei Esca

Andreea Esca nu a spus niciodată ce salariu primește de la Pro TV, dar există multe zvonuri conform cărora ar fi printre cele mai bine remunerate vedete de televiziune. Chiar și Dan Negru i-a propus să dezvăluie câți bani primesc, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului s-au vehiculat sume care se ridică la mii de euro. Shurubel și Bogdan, colegi cu vedeta de la Pro TV, au fost prezenți în emisiunea La Măruță, unde au avut de trecut un test. Una dintre întrebări a fost chiar despre salariul Andreei Esca, iar răspunsurile oferite au fost uluitoare.

Mai în glumă, mai în serios, amândoi au spus cu cât cred ei că este plătită prezentatoarea principalului jurnal de știri al postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Eu cred, pe surse, că Andreea Esca primește 6300 de euro și bonuri de masă în valoare de alte 700 de euro”, a răspuns Shurubel.

Pe de altă parte, Bogdan Ciudoiu a declarat că el a văzut contractul și știe din surse sigure că Andreea Esca nu are un salariu fix.

ADVERTISEMENT

„Îți spun eu că am văzut contractul ei. Acum, fără nicio glumă oameni buni, chiar am văzut contractul cu ochii mei. Scrie în contract, negru pe alb, ‘Oricât ți-am da, nu-ți dăm suficient’.

Ceea ce înseamnă că salariul variază de la o lună la alta”, a dezvăluit Bogdan Ciudoiu.

Ce spunea Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca?

În urmă cu câteva luni, atunci când au participat împreună la un eveniment, și Andi Moisescu a vorbit despre salariul Andreei Esca. 

ADVERTISEMENT

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. 

Îi zice, ‘E ok, introduceți PIN-ul’, și tot cu ochii închiși o face”, a spus juratul Românii au talent.

 

ADVERTISEMENT