Și-a anunțat întoarcerea la FCSB după baraj: „Îmi place noul sistem”

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
13/06/2018, 21:10
Și-a anunțat întoarcerea la FCSB după baraj: „Îmi place noul sistem” GALERIE FOTO
Daniel Benzar și-a anunțat întoarcerea la FCSB după baraj

O nouă repatriere la FCSB, după ce sezonul actual al Ligii 1 s-a terminat oficial, după ce FC Voluntari s-a calificat la penalty-uri în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Mijlocașul de bandă Daniel Benzar a avut o prestație bună pentru ilfoveni în acest sezon și așteaptă să ajungă înapoi la FCSB, în special după ce Nicolae Dică a anunțat că va încerca să impună o nouă filosofie tactică: „Eram sigur că Mincă va face un meci foarte bun și va scoate loviturile de la 11 metri. Mutu ne-a spus să avem încredere, să nu ne grăbim, să construim tot mai mult. Nu m-am așteptat să jucăm așa de slab, ne-au pasat destul de mult. Aștept să mă întorc în cantonamentul Stelei, sper să reușesc să rămân. Îmi place mult sistemul în care se va juca, în 4-3-3. Mi se potrivește, mă simt mai bine în el. Aș vrea să joc în partea stângă”

Mihai Mincă, eroul lui Voluntari la baraj

Mihai Mincă a reușit să salveze sezonul formației pentru care a evoluat Daniel Benzar în acest retur. Portarul a povestit cum a reușit să apere două penalty-uri la Târgoviște: „Ne-am făcut viața grea aici. Am dorit să nu primim gol, dar a doua repriză am făcut pasul în spate și s-a văzut. Mă bucur că am fost inspirat la penalty-uri și am rămas în prima ligă. Trecem printr-o perioadă puțin neplăcută și asta nu de două trei meciuri. L-am căutat pe dânsul (n.r. antrenorul Adrian Mutu) la penalty-uri, să aibă încredere în mine. Am văzut că nu s-a uitat la penalty-uri. Nu cred că rămân la Voluntari, acum mă duc în vacanță. Să vedem” , a spus Mincă.

Închide ×