Sport

Si-a anunțat plecarea de la CSM București după victoria cu Rapid: „Din vară nu voi mai fi aici!”. Exclusiv

O jucătoare din lotul CSM-ului și-a anunțat plecarea de la echipă la scurt timp după victoria contra Rapidului”, scor 27-26 în etapa 14 din „Liga Florilor”.
Sia anuntat plecarea de la CSM Bucuresti dupa victoria cu Rapid Din vara nu voi mai fi aici Exclusiv
CSM București se va despărți în vară de Ema Alivodic. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CSM București s-a impus în derby-ul cu Rapid, scor 27-26 și a luat un avans considerabil în fruntea clasamentului din „Liga Florilor”. Ema Alivodic, pivotul echipei lui Adi Vasile, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că va părăsi lotul CSM-ului la finalul sezonului.

Ema Alivodic și-a anunțat plecarea la scurt timp după victoria CSM-ului cu Rapid

CSM București a continuat parcursul excelent din Champions League cu o victorie în fața rivalei din competiția internă, Rapid. „Tigroaicele” s-au impus la limită într-o atmosferă electrizantă și s-au distanțat în vârful clasamentului la șase de puncte de locul doi ocupat de Bistrița.

ADVERTISEMENT

Ema Alivodic (fostă Ramusovic), care s-a transferat la CSM București în urmă cu doi ani, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că nu își va prelungi contractul și se va despărți de lotul „tigroaicelor” în vară.

„Din păcate, din vară nu voi mai fi aici. Încă nu m-am decis unde voi continua. O să văd ce opțiuni am, dar vom vedea. Da (n.r. ar fi frumos să se despartă de CSM cu un trofeu al Ligii Campionilor)”, a spus Ema Alivodic, pentru FANATIK, la finalul partidei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Ema Alivodic, fermecată de atmosfera din derby-ul CSM București – Rapid: „A fost grozav”

Pentru prima oară după o pauză de șapte ani, toate biletele la un meci de handbal feminin din campionatul intern au fost vândute. Astfel, toate cele 5.000 de tichete pentru derby-ul din Sala Polivalentă au fost achiziționate.

Totuși, la meci au fost în jur de 4.500 de spectatori, însă Ema Alivodic a rămas plăcut impresionată. Pivotul CSM-ului le-a adus, de asemenea, mulțumiri suporterilor Rapidului.

ADVERTISEMENT

„(n.r. meciul cu Rapid) A fost greu, așa cum ne așteptam, dar în final sunt mândră pentru echipă, pentru că am reușit să câștigăm și sunt foarte fericită.

A fost grozav! (n.r. atmosfera) Aș vrea să le mulțumesc suporterilor noștri și aș vrea să le transmit fanilor Rapidului că sunt, de asemenea minunați. În general, atmosfera a fost genială”, a mai spus jucătoarea CSM-ului.

ADVERTISEMENT

CSM București a început să-și contureze lotul pentru sezonul viitor

CSM București i-a găsit deja înlocuitoare Emei Alivodic. Vilde Ingstad, pivotul lui Esbjerg, va juca din sezonul următor la CSM București. De asemenea, „tigroaicele” le-au mai adus pe Monika Kobylińska de la Brest, Laura Flippes de la Paris 92, Jennifer Gutiérrez, de la rivala Rapid și Trine Ostergaard Jensen, de la Bietigheim.

De asemenea, din echipa lui Adi Vasile va pleca în vară Malin Aune, care a semnat cu Odense, Siraba Dembele, care se retrage, Ema Alivodic și, foarte probabil, și Andrea Klikovac, care la fel ca extrema din Franța, se retrage din handbal.

ADVERTISEMENT