Sport

Și-a anunțat plecarea de la Dinamo după promovarea în SuperLiga: ”Voi fi lângă acest club toată viață!”

Dinamo a reușit o promovare nesperată în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul secund, dar la scurt timp după această performanță a venit și prima plecare din club.
08.06.2023 | 17:58
Sia anuntat plecarea de la Dinamo dupa promovarea in SuperLiga Voi fi langa acest club toata viata
Dinamo a reușit o promovare nesperată în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul secund, dar la scurt timp după această performanță a venit și prima plecare din club. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Revenirea în elita fotbalului românesc aduce un plus financiar important pentru o echipă care a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza lipsei de capital. Doar din drepturile tv, ”câinii” şi-au asigurat aproximativ un milion de euro.

Prima plecare de la Dinamo după promovarea în SuperLiga

Toată lumea așteaptă schimbări importante la nivelul lotului pentru ca Dinamo să poată rezista în SuperLiga, însă prima plecare de după promovare vine din birourile clubului și nu dintre jucătorii lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Conform Radio Dinamo 1948, primul care părăsește haita în această vară este directorul de marketing Dan Giuraniuc, cel care a venit la Dinamo în perioada în care președinte era Iuliu Mureșan.

”Dinamo, o filă din poveste! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost colegi, colaboratori, parteneri de competiție sau v-ați numărat printre fanii clubului Dinamo București. Odată cu finalul acestui sezon și promovarea în SuperLiga, se oprește și aventura mea la club.

ADVERTISEMENT

A fost un sezon foarte dificil, plin de momente de cumpănă și de greutăți, dar finalul a fost unul de vis. Le mulțumesc celor care m-au înțeles atunci când nu reușeam să fac totul corect, celor care m-au susținut atunci când simțeam că cedez și celor ce nu au încetat niciodată să creadă că putem reuși, indiferent de șansele care le aveam.

Este fără îndoială unul din cei mai frumoși ani din cariera mea. Am fost puțini, dar ambițioși peste măsură și am reușit o performanță la care și noi doar visam. Vă urez mult succes în tot ceea ce urmează pentru voi și voi fi lângă acest club toată viață!”, a scris Dan Giuraniuc, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho, inspirație pentru acționarii lui Dinamo

Andrei Nicolescu, președintele clubului din Ștefan cel Mare, a lansat o provocare suporterilor ”alb-roșii” pentru ca Dinamo să evolueze pe Arena Națională în meciurile de pe teren propriu din sezonul următor.

El le-a promis că echipa va juca pe cel mai mare stadion al țării cu condiția ca fanii dinamoviști să cumpere 15.000 de abonamente și este convins că suporterii ”câinilor” pot bifa o asemenea premieră în România.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo, are planuri mari pentru club după promovarea în SuperLiga și a spus că vrea să se ghideze după felul în care a reușit Jose Mourinho să scrie istorie la FC Porto.

ADVERTISEMENT