Fotbal intern

Şi-a anunţat plecarea după FCSB – Astra “Am obosit, îmi ajunge”

18.05.2018 | 11:26
Sia anuntat plecarea dupa FCSB  Astra Am obosit imi ajunge

FCSB – Astra este cel mai aşteptat meci în tabăra vicecampioanei României, din moment ce o victorie, coroborată cu un pas greşit făcut de CFR Cluj, poate aduce titlul pentru formaţia antrenată de Nicolae Dică. Gheorghe Mulţescu, antrenorul giurgiuvenilor, a prefaţat meciul de duminică seara.

“Avem o gamă mare de probleme, înaintea meciului cu Steaua. Este o situație pe care încercăm să o gestionăm foarte bine, pentru că va urma cel mai important meci al campionatului. Cel care va decide campioana, dar și echipele care merg în Europa. Avem doi accidentați, care nu vor juca duminică, Dandea și Bejan, dar, în schimb, Matei și Stan sunt ok, vor fi în lot. Era mai bine ca acest titlu să se fi decis de acum o săptămână, pentru că acum au apărut tot felul de mizerii. Mi s-a propus prelungirea contractului, dar îmi ajunge. Abia aştept să se termine meciul cu FCSB, am obosit”, a declarat Gheorghe Mulţescu.

Până la plecare, Mulţescu este pregătit de FCSB – Astra

Chiar dacă şi-a anunţat plecarea după meciul FCSB – Astra, Gheorghe Mulţescu este cu mintea la partida de pe Arena Naţională şi ştie că jucătorii lui Nicolae Dică vor fi montaţi. “Cei de la Steaua sunt foarte montați, au arătat și o formă bună cu Craiova, dar nu uitați că noi nu am jucat rău contra lor. Am avut șansa de a intra cu egal la pauză, am ratat pe final alte ocazii, deci rezultatul final putea fi altul. Sperăm să fie mai bine de data asta. Am luat punct la CFR Cluj și apoi ei s-au supărat că am pierdut cu Steaua. Acum am pierdut cu CFR Cluj și s-au supărat cei de la Steaua. Parcă noi suntem antemergătorul, să facem curățenie, să-i batem pe ăia, să-i batem pe ăia, să le facilităm drumul spre titlul. Eu am antrenat pentru mine”, a mai susţinut antrenorul giurgiuvenilor