News

Și-a apărat locul de cerșit cu toporul. Dosar penal pentru un bărbat care a amenințat cu moartea un barman

16.04.2021 | 17:58
Sia aparat locul de cersit cu toporul Dosar penal pentru un barbat care a amenintat cu moartea un barman
ADVERTISEMENT

Polițiștii gălățeni au întocmit dosar penal unui bărbat care a amenințat cu un topor barmanul și administratorul unei terase din Galați pentru că nu a fost lăsat să cerșească. Agresorul a primit și o amendă de 1.000 de lei.

Și-a apărat locul de cerșit cu toporul. Dosar penal pentru un bărbat care a amenințat cu moartea un barman

Dosar penal pentru un bărbat în vârstă de 34 ani care a intrat pe terasa unui bar din Galați și început să amenințe cu un topor barmanul și administratorul societății. Bărbatul a fost imobilizat de agenții unei societăți de pază și predat jandarmilor.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție din Galați a fost direcționat de către dispeceratul unității de poliție la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv.

”La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, reținut de către agenții societății de pază. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților.

ADVERTISEMENT

Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea.

Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenții firmei de pază au reținut agresorul, până la sosirea forțelor de ordine”, a precizat locotenentul Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, citat de Libertatea.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost dus de jandarmi la secția de poliție, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. A primit și o amendă din partea jandarmilor, 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliție.