ADVERTISEMENT
News

Și-a aruncat apartamentul în aer, de supărare că a pierdut custodia copilului. Micuţul a ajuns la spital

Autor: Bogdan Solomon | 27.01.2021 | 18:55
Și-a aruncat apartamentul în aer, de supărare că a pierdut custodia copilului. Micuţul a ajuns la spital
Soția a sunat la 112, dar mascații nu l-au putut împiedica să-și pună planul în aplicare. Sursa foto: Colaj Fanatik

De supărare că a pierdut custodia unicului copil în favoarea fostei soții, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Piatra Neamț a recurs la un gest care le putea fi fatal amândurora. Chiar în momentul în care trebuie să predea minorul mamei, acesta a amenințat că va da drumul la gaz și va incendia apartamentul aflat la etajul I al unui bloc din oraș.

ADVERTISEMENT

Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, Serviciului Acțiuni Speciale, precum și ale  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Nimeni nu l-a mai putut împiedica, însă, pe individ să-și pună sinistrul plan în aplicare.

În urma deflagrației, băiețelul de 7 ani a suferit arsuri la nivelul feței, iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați de urgență la UPU Piatra-Neamț și redirecționați ulterior la Spitalul din Roman.

ADVERTISEMENT

De supărare că a pierdut custodia copilului, un bărbat din Piatra Neamț a dat foc apartamentului în care se aflau

Polițiștii din Piatra-Neamț au fost sesizați că fostul soț va incendia locuința în care se află cu fiul lor minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS.

În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta celui în cauză, s-ar fi produs o explozie urmată de izbucnirea unui incendiu.

ADVERTISEMENT

Incendiul a fost lichidat de pompieri iar minorul a fost scos din imobil de către un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În acest moment, persoana bănuită de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor. Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, se arată în comunicatul transmis de ISU Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze, după ce bărbatul a dat foc celor trei butelii pe care bărbatul le avea pregătite când oamenii legii au pătruns în locuință.

Toți locatarii din bloc au fost evacuați. De asemenea, la fața locului s-au deplasat reprezentanți ai Primăriei Piatra Neamț și ai Inspectoratului de Stat în Construcții.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!