News

Şi-a atacat iubita într-o staţie de autobuz. Cum a decis instanţa să îl pedepsească pe agresor

Un bărbat din Iași a fost obligat să poarte o brățară electronică de supraveghere, după ce și-a agresat fosta iubită pe stradă.
09.11.2022 | 14:36
Sia atacat iubita intro statie de autobuz Cum a decis instanta sa il pedepseasca pe agresor
Femeie agresată de fostul iubit în Iași. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cazul a intrat în atenția polițiștilor care au primit reclamații în momentul în care bărbatul în vârstă de 50 de ani își agresa fosta iubită într-o stație de autobuz.

Un ieșean și-a agresat fosta iubită pe stradă

În consecință, individul a fi obligat să poarte o brățară electronică de supraveghere, măsură relativ nouă în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Cea care a sunat la 112 a fost sora victimei, speriată de conflictul iscat în spațiul public de către bărbat.

”Polițiștii Secției nr. 4 Poliție, din cadrul I.P.J. Iași au fost sesizați prin Apel Unic de Urgență 112, de către o persoană, cu privire la faptul că sora să are un conflict cu fostul concubin, într-o stație de autobuz de pe raza municipiului Iași.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au efectuat de îndată verificări, bărbatul bănuit fiind depistat și condus la sediul Secției numărul 4 Poliție.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, de 50 ani asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a transmis IPJ Iaşi, conform BZI.

Măsura implementării brățărilor electronice de supraveghere e relativ nouă în România, primul astfel de caz fiind înregistrat în țara noastră la începutul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

Atunci, un bărbat din București s-a ales cu o astfel de brățară electronică pentru un caz de violență domestică. Individul s-a simțit umilit de această brățară și a tăiat-o, însă sistemul de securitate al dispozitivului a fost activat.

Semnalul a ajuns la polițiști care au intrat în alertă și l-au depistat pe individ, în Sectorul 5 al Capitalei.

”În această dimineaţă, în jurul orei 3:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 19 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brăţări de monitorizare de către un bărbat.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brăţara de monitorizare la începutul acestei luni de către poliţişti din cadrul Secţiei 17, ar fi folosit un obiect tăietor-înţepător pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reuşit”, transmitea Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: