Și-a bătut soția, deși avea bebelușul în brațe pentru un motiv halucinant. Femeia a mutat televizorul fără să-i ceară voie. Video

Alexandru Năstase   
în HotNews
30/08/2019, 16:44
Și-a bătut soția, deși avea bebelușul în brațe pentru un motiv halucinant. Femeia a mutat televizorul fără să-i ceară voie. Video GALERIE FOTO
Femeia a fost călcată în picioare de soțul ei. Sursa foto - facebook

Un bărbat și-a bătut soția, deși aceasta avea bebelușul în brațe. Motivul a fost unul absolut halucinant. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, mamă a unui copil de doar două luni, a fost lovită de soțul ei, nervos din cale afară pentru că aceasta a mutat televizorul din cameră. Vu Thi Thy Ly a luat bătaie serioasă chiar în casa ei din Hanoi, Vietnam, după ce bărbatul, maestru în arte marțiale a constatat că lipseşte televizorul de la locul lui.

Și-a bătut soția, deși avea bebelușul în brațe pentru un motiv halucinant

Acesta s-a enervat serios pentru că nu i s-a cerut permisiunea ca aparatul să fie mutat. Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere și făcut public chiar de sora femeii, care a fost revoltată de atitudinea bărbatului. ”Cei nouă ani de căsnicie au fost amari, nefericiți, așa că poate acum sora mea va lua în considerare divorțul. Poate! Cine știe ce s epoate întâmpla.

Aceasta nu este iubire, nu așa arată iubirea. Nu asta trebuie să traverseze o femeie, nicio femeie de pe pământul acesta. Nu este normal să fii călcată în picioare, nu este normal să te comporți animalic. Vorbim despre omul de lângă tine, despre femeia pe care se presupune că o iubești. Se presupune, cred că acesta este cuvântul cel mai potrivit după ce observăm imaginile.

Femeia a mutat televizorul fără să-i ceară voie

Cine are forță să se uite până la capăt. Recunosc că eu am oprit de mai multe ori filmul pentru că pur și simplu izbucneam în plâns. Este și un mesaj pentru sora mea. Nu aceasta este iubirea. Crede-mă, nu aceasta este. Ești bătută, umilită. Cum vrei să îți crești copilul? Cum vrei să-l educi, ce vrei să-l înveți? Așa ceva? Așa vrei să se comporte și el în viață? ”, a scris femeia în dreptul imaginilor făcute publice.

Deși imaginile teribile au devenit virale în mediul online, bărbatul nu a fost arestat. Femeia bătută a preferat să nu depună plângere, drept pentru care poliția spune că prea multe nu are ce face. Cel mult se discută despre o amendă în cazul bătăușului.

 

 

Închide ×