Un bărbat din Galaţi şi-a dat în judecată amanta! Motivul este halucinant!

Un gălăţean strâns la pungă şi-a chemat fosta amantă în instanţă! Bărbatul vrea ca femeia să îi dea înapoi toţi banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relaţiei. Bărbatul i-a...
19.10.2017 | 11:38
Un barbat din Galati sia dat in judecata amanta Motivul este halucinant
ADVERTISEMENT

Un gălăţean strâns la pungă şi-a chemat fosta amantă în instanţă! Bărbatul vrea ca femeia să îi dea înapoi toţi banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relaţiei. Bărbatul i-a cerut fostei iubite 9.000 de lei şi 8.000 de euro, bani cheltuiţi între 2012 şi 2013 pe cadouri şi excursii, despre care bărbatul spune că, de fapt, i-a dat cu titlu de împrumut, scrie adevărul.ro. Cei doi s-au cunoscut în 2010 pe o reţea de socializare. Bărbatul a ales să folosească un alt nume. Motivul era unul cât se poate de serios. Gălăţeanul era însurat la momentul respectiv şi nu dorea să se afle că are o relaţie extraconjugală.

Timp de un an de zile, cât a durat relaţia cu femeia în cauză, el i-a trimis diverse sume de bani, iar la finalizarea aventurii, a decis să îi ceară toţi banii înapoi, pe motiv că i le-ar fi acordat doar ca împrumut. Mai mulţi martori au declarat în timpul procesului că C.G. i-a trimis bani fostei amante prin serviciul Money Gram sau prin diverse persoane, i-a plătit contravaloarea produselor cosmetice pe care le comanda şi a mers cu ea în excursii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Şi-a dat în judecată amanta, dar fără succes

Judecătoria Galaţi i-a respins însă cererea pe motiv că o persoană poate fi trasă la răspundere civilă delictuală dacă sunt îndeplinite cumulativ patru condiţii: prejudiciul, fapta ilicită, legătura dintre prejudiciu şi fapta ilicită, şi vinovăţia autorului faptei ilicite.

În acest caz, condiţiile nu au fost îndeplinite, arată judecătorii. ”O faptă este ilicită atunci când este contrară legilor imperative şi bunelor moravuri, având ca efect încălcarea sau atingerea drepturilor subiective sau cel puţin a drepturilor legitime ale altor persoane, interese care nu sunt potrivnice normelor juridice şi morale”, au precizat magistraţii de la Judecătoria Galaţi.

ADVERTISEMENT

Nemulţumit de hotărârea primei instanţe, gălăţeanul a atacat-o la Tribunal, dar a obţinut acelaşi rezultat. Judecătorii de la această instanţă au spus că nu poţi avea o relaţie sentimentală cu cineva, iar în momentul în care legătura i-a sfârşit, să îi ceri toţi banii înapoi.