Sport

Și-a falsificat Gigi Becali problemele de sănătate în închisoare? „Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna”

Gigi Becali este acuzat că, în perioada în care a stat în arest, s-ar fi prefăcut că are probleme de sănătate, chiar de către fostul său avocat, Florin Gâtejan
25.08.2021 | 15:41
Sia falsificat Gigi Becali problemele de sanatate in inchisoare Escrocule pe tine nu te doare nici glezna
ADVERTISEMENT

Florin Gâtejan, fost avocat al lui Gigi Becali și federal pe vremea lui Mircea Sandu la Casa Fotbalului sușine că finanțatorul celor de la FCSB și-ar fi înscenat problemele de sănătate. În 2014, în perioada în care era încarcerat, Becali a ieșit temporar de la Poarta Albă pentru a se opera de hernie de disc cervicală.

Dezvăluiri șocante despre cum își falsifica Gigi Becali problemele medicale: „A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale”

Gigi Becali se afla la închisoare cu o lună mai devreme, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

ADVERTISEMENT

În perioada 2007-2008, Gigi Becali ar fi oferit jucătorilor de la Universitatea Cluj suma de 1.700.000 euro pentru meciul din etapa a 34-a a Campionatului Naţional de Fotbal – Liga I – aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare.

Aceştia urmând, la fel ca în cazul precedent, să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu „CFR 1907 Cluj”, contracandidata echipei FC „Steaua Bucureşti” la câştigarea titlului de campioană, preciza DNA.

ADVERTISEMENT

„Din cauza lui, eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu’ că e cocoșat. Câți bani a dat ăsta…Că e suferind, că trebuie să-și facă operație, că în trei zile moare.

De unde? Vrăjeală!  Nici pe dracu’ n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toți la Poarta Albă, i-a viciat pe toți. Eu am plâns de mila mamei lui.

ADVERTISEMENT

Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. 

La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedonești, ziceai că-i balerin!”, a declarat Florin Gâtejan, în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan.

ADVERTISEMENT

Gâtejan, acum în vârstă de 75 de ani, a jucat fotbal la Rapid București și Sportul Studențesc, apoi a devenit avocat și judecător. După 1990, a fost președinte sau vicepreședinte al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF și observator FRF timp de aproape 25 de ani.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB, după plecarea lui Moruțan la Galatasaray

Gigi Becali susține că, după plecarea lui Olimpiu Moruțan, la Galatasaray, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, FCSB va mai transfera trei jucători din România. Printre fotbaliștii doriți de vicecampioana României se numără și Hervin Ongenda, extrema celor de la FC Botoșani.

În același timp, Latifundiarul din Pipera susține că Alexandru Crețu nu mai face parte din lotul FCSB-ului, iar căpitanul Florin Tănase ar putea fi transferat de o echipă din Germania.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,7 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT